Şubat ayı verisi de,
Daralma/küçülme/eksi olsa daha mı iyi olacaktı ?![]()
Şubat ayı verisi de,
Daralma/küçülme/eksi olsa daha mı iyi olacaktı ?![]()
Ekonomik büyüme açısından en önemli öncü göstergelerden olan Sanayi Üretim verisi Şubat ayında takvim etkisinden arındırılmış verilerde %5,1 azalış gösterdi.
ilgililere deyilecek o kadar laf var ki; "" Bana akıl verirken kalanı size yetmeyecekse benim için risk almayın derim ""
Noor Capital – Dolar Kuru USDTRY Yorumu
Moody’s den sonra dün S&P de reform paketinin yetersi zolduğunu açıkladı. 5 yıllık CDS primi 456 baz puana yükseldi. İstanbul seçimlerine ilişkin devam eden belirsizlik ve S-400 F-35 meselesinde ABD ile ilişkilere yönelik belirsizlik TL’de görünümün negatif olmasına neden olmaya devam ediyor. Diğer EM para birimlerinden negatif ayrışma ile uzun pozisyonda kalmak avantajını koruyor. Yukarı yönlü bir seyir izlenmesini bekliyoruz.
Teknik olarak 5,8448-5,8788 seviyelerinin test edilmesini bekliyoruz. 5,8788 çok kritik bir direnç. Bu seviye üzerine bir kırılma durumunda yükseliş kuvvetlenecektir. Geri çekilmelerde 5,7219 kuvvetli destek konumuna geçti.
Destek: 5.7800 / 5.7219 / 5.6455
Direnç : 5.8448 / 5.8788 / 6.0157
Maltepe'de oy sayımı yapılan kurul sayısı 2'den 6'ya çıkarıldı, kalan sandık 112 -ht
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri