Sayfa 128/582 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    teşekkürler, seviyeler çıkıyor muydu hiç farketmedim ben de bakarım.
    her zaman işe yaramaz, hatta çoğu zaman, ancak bir daralma olursa izlenebilir. ereğli 1 yıldan fazladır endekse hizmet ettiği için üzerindeki hesaplar başka.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    teşekkürler, seviyeler çıkıyor muydu hiç farketmedim ben de bakarım.
    İnsan bir posta kutusuna bakar... Sakın icra tebliğati falan gelmesin sana posta kutusunda kalır , batarsin valla..[emoji1787][emoji1787]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    Yurt dışı iyi olsaydı bugün 28 in üstündeydik bence...[emoji35]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Adam resmen ereğli dışında endeksin tamamını alıyor, bir gariban demirleri bıraktı yine. büyük husumeti var, başka bir izahı yok. ama o temettü günü ky parasını alacak.

5. bugün bunu yazacaktım, vakit olmadı, petersburg önemli bir yermiş, olayı şekillendiren yer, istifa istediler, barış olabilir diyecektim, putin benden önce söylemiş. bakalım nasıl bir manzara olacak.

SON DAKİKA | Putin'den flaş Ukrayna açıklaması: Biz savaşı bitirmek istiyoruz

TMB üyelerine özel, SteelOrbis ortaklığında haftalık olarak yayınlanan çelik fiyatları bülteninden güncel rakamlar:

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bugün bunu yazacaktım, vakit olmadı, petersburg önemli bir yermiş, olayı şekillendiren yer, istifa istediler, barış olabilir diyecektim, putin benden önce söylemiş. bakalım nasıl bir manzara olacak.

SON DAKİKA | Putin'den flaş Ukrayna açıklaması: Biz savaşı bitirmek istiyoruz
    Savaşın bitmesini ABD istemiyor. Dünmüydü evvelki gün müydü ABD dışişleri sözcüsümü ne Ukraynaya savaş uçağı vermeyi düşünüyoruz diye bir beyanat verdi. Avrupayı bitirene kadar gitmek istiyor ABD.

8. Putin savaşı bitirmek için herşeyi yapmaya hazırım demiş bilginize

Sayfa 128/582 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •