Sayfa 128/1073 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8582 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Vakti olan ömrü yeten bunu görecektir.ama bizle beraber yada bizler olmadan bunlar yola devam edecekler.yok bizlerle beraber olmak istemezlerse her bir hiisemizin karşılığını vereceklet

2. 2onur2 sırra kadem bastı ne o yoksa burdan bilgileri toplayıp savcıdamı aldı soluğu .organize nitelikli yatırımcıyı dolandırmak tan kovuşturma oluşun diye..2 onur 2 yapacak bir şey varsa destek oluruz.daha bilgi toplarız.

3. bizde onurumuzu kurtaralım parti yaparız hep birlikte.

4. nBist çbs Printaş'ı çavuşoğullarının arzu ve isteği doğrultusunda borsa kotunda çıkarmıştır aksini kimse bana ispatlayamaz..Adam tüm hazırlıklarını tamamladı Bist'e ben hazırım dedi Bist adet yerini bulsun diye biir iki uyarı yazısından sonra hadi güle güle dedi o kadar..Kimi kimlere şikayet edeceksin..Zalimler için yaşasın cehennem...

5.  Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    nBist çbs Printaş'ı çavuşoğullarının arzu ve isteği doğrultusunda borsa kotunda çıkarmıştır aksini kimse bana ispatlayamaz..Adam tüm hazırlıklarını tamamladı Bist'e ben hazırım dedi Bist adet yerini bulsun diye biir iki uyarı yazısından sonra hadi güle güle dedi o kadar..Kimi kimlere şikayet edeceksin..Zalimler için yaşasın cehennem...
    hadi senin dediğin olsunda bunlar ortakları olduğu ve bunlara açıklama yapma ihtiyacı bile duymuyor hadi bist attı sen çalışıyorsun para kazanıyormusun mübarek muhterem ali bey ve yönetim insan bir açıklama yapar löp löp fabrikanın kira gelirini çokluğunun çocuğunun boğazından geçiyor.iyi halt olsa bist alırdı.bunlara bu şirket ağır geliyor bence umarım en kısa sürede yönetim değişir arsada elden gitmeden.

6. Kaptan galiba umudunu yitirdi ve gemiyi terk etti.Sayın 2 Onur 2 kayboldu.Şafak kaçtı unuttuk.

7. Günümüzde borsacının durumu. Kaçacak yer yok.

https://m.youtube.com/watch?v=k8VaapY6qas

8.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    Kaptan galiba umudunu yitirdi ve gemiyi terk etti.Sayın 2 Onur 2 kayboldu.Şafak kaçtı unuttuk.

Elbet bir gün toprak sahibi olunacak...

Sayfa 128/1073 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •