Sayfa 13/134 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon
Arama sonucu : 1106 madde; 97 - 104 arası.

Konu: GMSTRF QNB Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Cimcim Yazıyı Oku
    Cahilliğimi bağışlayın.Yanıtlarsanız sevinirim.Kar edince alınan yüzde onluk vergi otomatik kesiliyor mu, yoksa sene sonu bildirimde mi bulunuyoruz. Ayrıca işlem yapmadan bir seneden fazla tutarsak yine de kesinti yapılıyor mu. Bir de fon işletim ücretini firma nasıl tahsil ediyor? Saygılarımla
    Selamlar,
    Benden sattığım gün otomatik kesmişler. (Kurum oyak)
    Neyse qnb gene biraz fon oluşturmuş da cuma günkü saçma kapanış-iç değer aralığı azaldı.
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by Cimcim Yazıyı Oku
    Cahilliğimi bağışlayın.Yanıtlarsanız sevinirim.Kar edince alınan yüzde onluk vergi otomatik kesiliyor mu, yoksa sene sonu bildirimde mi bulunuyoruz. Ayrıca işlem yapmadan bir seneden fazla tutarsak yine de kesinti yapılıyor mu. Bir de fon işletim ücretini firma nasıl tahsil ediyor? Saygılarımla
    Sizin bildiriminiz sözkonusu değil vergi otomatik kesiliyormuş.Bir seneden fazla tutsanız da vergi var,bizim yaptığımız bir işlem yok.Cahillik ne demek herkes bilgi almak için forumlara üye oluyor,bildiğimizi elbet yazacağız sn cimcim.Saygılar.

3. Finansin 20 bin kusur lotunu piyasa hupletti. Be geliyorsa aldilar.

Alıntı Originally Posted by trade500 Yazıyı Oku
    Finansin 20 bin kusur lotunu piyasa hupletti. Be geliyorsa aldilar.
    Sn trade geçen hafta satılan 200 000 lot 23 üstü alındı.Finans yeni sipariş vermiş.100 000 bu hafta ,100 000 de sanırım gelecek hafta satacak.Ama bu gümüş toplanıyor o kesin.Yazın 600 000 lot vardı toplam şu anda 2.100 000 lot oldu.Geleni gideni topluyor birileri.Ben yıl sonuna kadar 2010 daki 48 dolar piki gibi bişi bekliyorum.

5. Birilerinin tolladigina bugun gercekten inandim.

6. Burda alinanlar fiziki gumus oldugu icin tebbyerine burayi sectim. Kafam rahat. Saolsun finansda ucaza verdi bugun. Yarin versin bi o kadar daha. Ya herro ya merro

7. Walla herife mal dayanmıyor...hiç gümüşde pes eden yok...

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkürler

Sayfa 13/134 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •