Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 13/1004 İlkİlk ... 311121314152363113513 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 97 - 104 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ben de shorta çok istekliydim...son 15 gün short açtım..ama bu sisteme paralel.SADECE SHORT/FLAT...yükselen piyasada kayıp olmadığı gibi kar bile oldu. (4 İŞLEMDEN BİRİ ZARAR)..demek istediğim: ANA YÖN TAHMİNİMİZ VARSA MUTLAKA BUNU TRADE SİSTEM İLE FİLTRELEMEKTİR.

Ana yönü yanlış hesaplamışım...esasında LONG/FLAT OLMAK LAZIMMIŞ... ama yine de filtre sayesinde problem olmaz.

zaten esas yön tutsaydı harika olacaktı.neyse kısmetttttttttttt

trade sis. short derse net poz. alırım.
    benim anlamadığım şöyle bir çoğunluğuna bakınız sisteminizde ..gayet güzel repain yapmıyorsa..
    babalar gibi long yönlü daha çok kazandırmış.!!
    poza geç kalındığı için mi short kovalıyorsunuz..ne bileyim altta ki ort olsa bile güçlü duruyor.!!
    yani long yönlü para kazanmada ki bu korku niye sayın abka

yeşile vs boyamıyorum çözünürlük değişiyor ama.!!!
    sistem long ve short tarafını ichimokuya bıraktım o da diyor ki XU100 için mesela 1444 üstü long altı short yani 2006 dan başalyan trendlerin giriş çıkışını zamansallıkla gösteriyor vs.!!
    özetle ...
    ben bu kadar iyi çalışan bir sisteminizde ne t long stoplu gitmediğinize sürekli short aradığınıza şaşırıyorum..
    geniş kanal analizimde shortların her türlü parayı kırdığını ancak herkesin de bir poz tutamadığı salınımları yaşattığını söyledim ve yaşadıkta şimdi olduğu gibi..
    valla anlamıyorum yav

2. 1,596 ilk parti shortu açtım...

3. Hepimiz shortcuysak pala önce sırayla bizi stoplatır sonra öyle çakar

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    margınler patladıktan sonra dısarısıda boyleyken bana gore satıs için engel kalmadı...oyuna gelen adam bana kızacak sımdı
    estafurullah hocam olur mu vallaha kırıyorsunuz fanatik değilim ve bin defa dedim ikili dip hedefindeyiz HATTA İLK ANALİZİMDE DEDİM BU BANTTAN ahort vurulur diye ...takdir ediyorum sizi.!!demem şu ki endeksten ziyade güzel salan endeks 1444 iken tava çekip şimdi dinlenmeye geçmiş bir sürü hisse var derdim o...
    tek DÜŞÜNCEM sayın sindomadnın dediği gibi badem spor DOLARI KIRIP GARANA DÜK yaptırırsa ne olacak.!!
    bir gram endeks pozum yok.
    imrenerek izliyorum hepnizi başarılar..!

5. Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    benim anlamadığım şöyle bir çoğunluğuna bakınız sisteminizde ..gayet güzel repain yapmıyorsa..
    poza geç kalındığı için mi short kovalıyorsunuz..ne bileyim altta ki ort olsa bile güçlü duruyor.!!
    yani long yönlü para kazanmada ki bu korku niye sayın abka

yeşile vs boyamıyorum çözünürlük değişiyor ama.!!!
    sistem long ve short tarafını ichimokuya bıraktım o da diyor ki XU100 için mesela 1444 üstü long altı short yani 2006 dan başalyan trendlerin giriş çıkışını zamansallıkla gösteriyor vs.!!
    özetle ...
    ben bu kadar iyi çalışan bir sisteminizde ne t long stoplu gitmediğinize sürekli short aradığınıza şaşırıyorum..
    geniş kanal analizimde shortların her türlü parayı kırdığını ancak herkesin de bir poz tutamadığı salınımları yaşattığını söyledim ve yaşadıkta şimdi olduğu gibi..
    valla anlamıyorum yav

Büyük resimde satta olduğu için shorttayım. Ben haftalıkta supertrend al demeden yükselişleri tepki olarak düşünürüm…

Cuma gününe kadar 2 gün 1475 üzeri kalsın o zaman haklısın derim[emoji28]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    1,596 ilk parti shortu açtım...
    seninki geldi ya hemen şort açtın

7. [QUOTE=akcay;5488180]1,596 ilk parti shortu açtım...

sürekli tosladı yaladı dediğiniz yerden shortu vurdunuz
    bu sefer geçti ama orayı
    bir grafik atınız efenim şenlensin ortam.bu sefer ne alemdeyiz.!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    repain yok...bunu uzun yıllardır kullanıyorum..ama içinde bir tane opt. değer var.

Geçmişte sn. SARAYLI vs. ifade etmişti...İçinde bir opt. değer olan sistemin son 40 sinyali DÜZGÜN YÜKSELEN KAZANÇ EGRİSİ oluşturmuşsa, gelecek ilk 5-6 sinyalinin isabet oranı %75/80 dir.

yani sinyal kesinleştikten sonra değişmez ama bazen opt. değerini hafta SONU değiştirebilirim..ve o hafta hiç değiştirmeden kullanırım.

zaten son bir aydır değiştirme durumu olmadı.

neden tek taraflı uyguluyorum.piyasalar canlıdır ve salt mekanik olmamalı..hibrit modelde başarı oranı %90 olabiliyor...elbette bazen karlar kaçıyor(SON ZAMANLARDA LONGTAN KAÇTIĞI GİBİ)..önemli olan AZ AMA HER ZAMAN KAZANMAK..

uzun vade bakınca hibrit daha kazançlı ve strestsiz..son 15 güne bakmamak lazım..

Sayfa 13/1004 İlkİlk ... 311121314152363113513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •