Sayfa 130/137 İlkİlk ... 3080120128129130131132 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    Bilanço pek beklenti dahilinde deil maalesef daha iyi bekliyorduk
    Selamlar,
    Beğenmediğiniz kısmı nedir? Nakit çıkışı olmuş dönen ve duran varlıklardaki artış bu çıkış ile paralel değil onun haricinde 184 milyonluk 3. çeyrek karı var ayrıca 34 milyonluk ertelenmiş vergi gideri ödenmesine rağmen. Geçen sene bu çeyrekteki kar 76.5 milyon
    Ben bilançoyu beğendim.

2. Dökülmedik buradayız, 15 lira altından almaya başlamıştım, bir bilanço daha görmek isterim şahsen.

3. ges işi tarafındaki büyüme çok güzel. o tarafta güzel cirolar daha sağlıklı büyüme rasyoları dikkat çekiyor. şirket zamanla motivasyonu ges tarafına koyacak gibime geliyor. solar şirketi birleşim mühenlisliğin kaderini değişebilir. zaten bu şirkete yapılan yönetici transferleri de bunu teyit ediyor. alanının en iyileri transfer etti. yatırım gelirleri ciddi artmış bunun sebebini merak ettim doğrusu. bana göre güzel bir bilanço son çeyrekte hakedişler faturalandırmalar yapıldığı için 2024 yılında son çeyrek açıklandığında şirket çok farklı yerlerde olacaktı fk ve fiyat olarak. ben genel itibari ile beğendim.

4.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    ges işi tarafındaki büyüme çok güzel. o tarafta güzel cirolar daha sağlıklı büyüme rasyoları dikkat çekiyor. şirket zamanla motivasyonu ges tarafına koyacak gibime geliyor. solar şirketi birleşim mühenlisliğin kaderini değişebilir. zaten bu şirkete yapılan yönetici transferleri de bunu teyit ediyor. alanının en iyileri transfer etti. yatırım gelirleri ciddi artmış bunun sebebini merak ettim doğrusu. bana göre güzel bir bilanço son çeyrekte hakedişler faturalandırmalar yapıldığı için 2024 yılında son çeyrek açıklandığında şirket çok farklı yerlerde olacaktı fk ve fiyat olarak. ben genel itibari ile beğendim.
    Bence de iyi allah bereket versin yildiz kagitlar arasinda olmayabilir ama kiyin kiyin kenardan gidiyor. son bilancoyu bekleyecegim ben de insallah.

5. Bu aralar hissenin pek umurunda değil ama, Umarım ges kapları gelmeye devam eder.
    Keko da terk etti heralde hisseyi.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 7.5 milyon dolarlık sözleşme kapı attı ky dökülmüş galiba dipler burası yenilebilir enerji işinde var olduklarına atıfda bulundular endeks izin verirse kayıpları geri alır tek engel endeks ytd..

7. Kap gelmesine rağmen endeksten negatif ayrıştık.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ky malı aldılar kagıt kendine geldi yurümeye başladı ytd.

Sayfa 130/137 İlkİlk ... 3080120128129130131132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •