Sayfa 1312/2317 İlkİlk ... 3128121212126213021310131113121313131413221362141218122312 ... SonSon
Arama sonucu : 18532 madde; 10,489 - 10,496 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Hava Forum
    @HavaForum
    Dikkat: ⚠️⚡️ Yarın (perşembe) sıcaklıklarda bugüne göre 10-12 derece birden ani düşüş bekliyoruz. Perşembe günü Trakya'dan başlayarak Marmara ve Batı-Orta Karadeniz hattında bir yerlere hava patlayacak gibi duruyor. Lokasyon netlik kazanmadı. Zarar verici boyutta dolu yağabilir. Hortum çikabilir, downburst (aşağı yönlü ani fırtına patlaması) yaşanabilir. Riskli bir gün. Sürprize açık, takip ediyoruz. Akşam ve gece gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
    @erefefik

2. Ali Karadayı 🇹🇷
    @MENAReport0
    ·
    4s
    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:
    📌 Cerablus şehrinin nüfusu, burada verdiğimiz hizmetlerden kaynaklanan gönüllü geri dönüş nedeniyle yüz binlere ulaştı.
    📌 Kuzey Suriye'de verdiğimiz hizmetler sayesinde 500.000'den fazla Suriyeli gönüllü ve güvenli bir şekilde ülkelerine döndü.
    @erefefik

3. Mimar Şenol Gökner
    @senolgokner
    Bu nasıl bir ciddiyet. Şu diyaloglar bakın. Ülkem bu insanların eline mi kaldı?

"Kılıçdaroğlu: Ben oturup 600 milletvekili yazabilir miyim? Mülakat yapın dedim, ahbap çavuş siyasi yakınlarını yazmışlar.

Veli Ağbaba: Siz de vardınız. Suçu bize atmayın. Faik Öztrak’ı niye MYK’ya aldınız? En çok listeyi Öztrak yazdı."
    @erefefik

4. Çin, “Türkiye, NATO'nun Asya-Pasifik bölgesindeki faaliyetlerini genişletmesini desteklemiyor.” dedi.
    @erefefik

5. İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    Daha önce Dolar gülümsemesini anlatmıştım

Piyasalar Fed'in diğer MB'lerden daha erken gevşeyeceğini düşündüğü sürece Dolar gülmeyi bırakır

Diğer bankaların hala faiz artırımına devam edeceği imajı bittiği gün Doların tekrar gülmeye başlayacağı gündür

Bu yüzden artık Fed in şahin görünümü yetmiyor, diğer GÜ lerde enflasyon ABD kadar hızlı yumuşamadığından Dxy hızla aşağı geldi.

Fakat benim beklentim ABD de enflasyonun baz etkisi bitişi, güçlü istihdam ve varlık ve emtia fiyatlarındaki ralli nedeniyle tekrar yükselişe geçeceği yönünde. Bu yüzden Fed daha uzum süre sıkı kalacaktır, 1 artırım daha yapacaktır ve enflasyon beklenenden fazla üzerse devamını dahi getirebilir

Bu da DXY nin tekrar gülmesi anlamına gelir. Çünkü en önemli banka Fed dir ve diğer bankalar gibi ya da daha uzun sürebilecek sıkılaşma Doların gücünü koruması analmı taşır

Ekim-Kasım itibariyle bu söylemlerimin sonuçlarınıgörmeye başlayacağımızı düşünüyorum

Herkese iyi geceler....
    @erefefik

6. Vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. 2 sene önce Müslüman olmuştu.
    Geçen sene de 17 yaşındaki oğlu intihar etmişti. Tek dostum psikiyatristim demisti. Toparlayamadi.
    @erefefik

7. Latest in space
    @latestinspace
    Former US intelligence official David Grusch says under oath that the US government is in possession of UFOs and non-human bodies.
    Abd devleti, çok daha önemsiz bilgiyi açiklamaya kalkani oracikta öldürüverir.
    Yalan dolan. Uzaylilar tabii ki varlar. Biz uzayliyiz işte.
    Ama dünyaya geliyorlar, niye gelsinler?
    Yapilan aciklamalarda, ustu kapali, uzaylilarin kotu niyetle dunyaya geldigi soyleniyor. Buraya gelebilmeleri icin gelismislik duzeylerinin bizden yuksek olmasi gerekir. Gelismislik duzeylerinin yuksek olabilmesi icin emperyalizmi aşmış olmalari gerekir. Emperyalizmi aşmışlarsa "kotu niyetli" olamazlar.
    Peki bu aciklamalarla hedeflenen nedir?
    Taa Reagan zamanindan beri söylenir bu, ortak bir düsmana karsi dunya devletleri birlesmeli...
    Fakat cikip da "uzaylilar Türkce konusuyorlar" diye haberler cikmaya baslarsa is farkli bir boyuta gitmeye baslar.
    Uzaylilar Cince konusuyorlar diyorlarsa yandi gulum keten helva.
    @erefefik

8. Analez tamam.....
    @erefefik

Sayfa 1312/2317 İlkİlk ... 3128121212126213021310131113121313131413221362141218122312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •