Sayfa 1315/2496 İlkİlk ... 3158151215126513051313131413151316131713251365141518152315 ... SonSon
Arama sonucu : 19968 madde; 10,513 - 10,520 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Yahudi terziyi havrada pek üzgün gören haham yanına yaklaşmış, derdini sormuş. "Sorma haham efendi", demiş terzi, "bizim haylaz oğlanı bilirsin; evden kaçtı, duydum ki gitmiş Hristiyan olmuş hayta!" Hahamın gözleri fırlamış yerinden bunu duyunca: "Yahu", demiş, "benim oğlan da evden kaçtı, Hristiyan oldu, bu ne iştir?" Bir dua edip, yüce Tanrı'ya sormaya karar vermişler durumu. "Tanrım", demişler, "bizim oğlanlar evden kaçtı, Hristiyan oldu, bu nasıl bir iştir?" Yukarıdan bir ses gelmiş: "Sormayın! Benim oğlan da yaptı aynısını!"

2. Ahmet Davutoğlu:

"Kılıçdaroğlu'na protokolü sordum 'yok' dedi. Ben de o akşam ‘Muhatabımız Kılıçdaroğlu'dur. O da 'Yok öyle bir protokol’ dedi’ minvalinde konuştum.

Bunun üzerine aradı, ‘Ku*sura bakmayın. Tekrar baktım, protokol varmış. Bakanlık görüşülmüş’ dedi."

3. DAYI
    @dayiekonomi
    ·
    18s
    Ticarette işinize yarayacak tüyolar

1- Paranız yokken değil varken borç alın. Ödeyeceğiniz günü ve saati söyleyin ve tam o saatte ödeyin.

2- Kaliteli kartvizit bastırın ve iyi cep numarası alın.

3- Hediye vermeyi alışkanlık edinin. Tanıştığınız herkese küçük hediyeler verin.

4. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan: “2025 yılı sonrasını istikrar döneminin başlangıcı olarak görüyoruz.”
    2025'e kim öle kim kala? Neyse yine de güveniyorum Hafize gıza.

Enflasyon kısa vadede geçici yükseliş gösterecektir.

5. https://www.savunmasanayist.com/osma...artik-omursuz/

Kale Grubu Başkanvekili Osman Okyay, Türk füze motorlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Okyay, füze motorlarının artık ömürsüz olduğuna vurgu yaptı.

6. Sürekli yazdığım bir mesaj vardı. "Elektrik kesintileri olacak."
    Elektrik kesintileri oluyor da ulke genelinde farkedilmiyor. Artik fark fark edilecek. 15 gune varan kesintiler olacak. Kameralar çalismayacak. Bazilari bu durumu servet kacirmak icin kullanacaklar. Asayis olaylari artacak. Apartman otomatikleri, otopark aydinlatmalari, asansorler, sokak aydinlatmalari, kameralar calismayacaklar. Kotu niyetlilerin arayip da bulamayacaklari ortamlar olusacak. Dikkatli olunuz.

7. İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    ·
    7s
    GE: Yeni banknot yok

İris: Yakında bavul parayla alışverişe çıkacağız Sn. Erkan
    Afferin Hafize giz...Nakit parayla alisverise cikan yok.
    Bavulla servet kacirilir. 200 TL yi bile iptal ediniz, 100 TL yeterli.
    Tuketmeyiniz, tasarruf ediniz.

8. Timothy Ash
    @tashecon
    Erkan has mentioned the work holistic already five times, so thats clearly the messaging in terms of the approach to fighting inflation for sure - “Holistic Hafize” is the policy approach, an around around approach to fighting inflation.

Sayfa 1315/2496 İlkİlk ... 3158151215126513051313131413151316131713251365141518152315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •