dogrusu cok da olumsuz degilim, 40 cent altinda aliciyim...
iskule kiralamasi ile bir haber gorulebilir...
Ankara is kule ile ilgili belki bir satis haberi de olabilir ...
deprem manupule edilmeye baslandi, bolca eski bina yikimi ve yeni insaat donemi arz talep dengesini kiralama yonunde agirlikli donemsel degistirebilir ,Istanbul icin...
egeperla, inistanbul, manzara adalar satislari hizlanabilir, ozelliklle izmir ve kartal icin %65 in ustune cikabilir.... yeni promosyonlar gorebiliriz,stok eritmek icin...
uskudar arsasi projesi bu yilicinde lanse edilebilir... kadikoy otel anlasmasi bile bu yil icinde aciklanabilir...
IFM disinda tumprojelerde bir ivme gorebiliriz...
Acikcasi olumsuz fikirle yazmadim, aksine kapasiteyi gorebilme noktasindayim...
Antalya ve kizilay gibi karsilikli bir satis islemi de gorebiliriz, fonda bir miktar daha nakit var sanirim, bunun Ankara Is kule olmasi guzel olurdu ...
bakalim izleyelim...
ve ozetle olasi bir sert donuste geri gelse de ayrisacagini dusunuyorum,illaki borsada kalmak isteyen daha getiri beklentisinde muhafazakarlar icin ideal oldugunu dusunuyorum...
40 cent altinda alip 50 cent satisi , kisa vadeli ideal senaryom, usd da bunu destekler ise %25 usd bazli getiri..
olur mu ???? bu da benimacimdan bir risk... usd 35 cent te bir risk sonucta... alimi yavas yavas yapmak sanki mantikli gibi ...
gmenkul tarafinda %3 civari kira/pdegeri getirim var bunu yakalarsa yeterli benimacimdan...
2018 inistanbulun yaratacagi nakit akimi ve kalan projelerin satisinin tamamlanmasi tahvil itfalari goz onune alindiginda onemli,
sevgilerbu da risk, bu riskler olmasaydi zaten... hissenin f/k yada pd/dd buralardan fiyatlanmazdi sanirim...
Yer İmleri