Sayfa 133/178 ÝlkÝlk ... 3383123131132133134135143 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,057 - 1,064 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Dayu ben altýns1 takip ediyorum
    Bugün 26.08 den baya bi malý piyasaya kitlediler.
    Sanýrsam altýný bi süre yataya alýrlar
    Zaten ons da 2488 gördükten sonra biraz gevþedi
    Altýna bugün basmýþlar, tabii biz dünkü kitleme hareketinden þüphelenmiþtik,
    Neyise fazla bi düþüþ gelmez muhtemelen yatay takýlýr bi süre
    Tabii biz daytradeci olduðumuz için her hareketi fýrsata çevirmek için mücadele ederek paralarý katlamaya çalýþýyoruz
    Endekis vob flat devam, henüz netlik bir kazanç fýrsatý göremiyorum
    Hamdým Piþtim Yandým

2. Aslýnda daytradecilik iþi iþ deðil, þöyle usak gibi bi hisseyi zamanýnda alsak köþeyi çok kolay dönerdik, bugün 11.tavanýný yaptý
    Þöyle bir hisseye denk gelemedik mýnakoyu
    Way bee
    Hamdým Piþtim Yandým

3. Bugün endekis vob deðilde hisse bazlý vob takýlýcam
    Piyasa bi denüþük geldi
    Hamdým Piþtim Yandým

4.  Alýntý Originally Posted by Ozan Erol Yazýyý Oku
    bugün long günü, biraz aþaðý salsa da biraz daha long yapabilsek
    hadi palacan sür biraz aþaðý
    sürmüyo aþaðý 650- 670 gelir dedim ama gelmedi henüz, low 680 görebildi anca
    acelem yok palacan, nassa gelirsin sen buralara

Alýntý Originally Posted by Ozan Erol Yazýyý Oku
    bi kaç sene evvel oðlum bi arkadaþýyla yürüyorlar sahilde, istinye devlet hastanesinin tam önünde bi köpek var, durduk yerde atlayýp ýsýrmýþ arkadaþýnýn kýçýndan, bizimki ucuz atlatmýþ, çocuk gitti kuduz aþýsý vs uðraþtý durdu

ittapar tayfa meclisi basmýþ, kanunu engellemeye çalýþýyor, böyle rezalet olmaz.. bu leþ tayfa her konuda avrupayý örnek alýr örnek gösterir, gidip onlarýn tuvalet terliði olmaya hazýr bir ruh halleri vardýr, köpek konusunda avrupa ne yaptýysa biz de onu yapalým deniyor, bunlar havlayýp duruyor.. tamam lan öldürülmesin köpekler, uyutulsun ama.. avrupalýlar uyutmuyor mu?? biz de uyutalým
    Bu protestoyu yapanlarýn arkasýnda ilaç ,hayvan ürünleri satanlar var da var....o hayvanlarý ýsýrsa...

6. Sanýrsam timsah gözyaþlarý eþliðinde avýný bekliyorsun Erol abi
    Þaka maka bugün fevkaladenin fevkinde bir kazanç yabmamýz lazým, müthiþ þekilde fýrsatlar olur gibime geliyor
    Hamdým Piþtim Yandým

7. 30-endeks hafta baþýndan beri 12000- 12250 bandýnda sýkýþýk kaldý, yeþil ortalama 5-günlük ortalama 12.060 oraya kadar sarkabilmesi eþyanýn tabiatý.. normalde bakýnca tepede mal yediriyorlar demek lazým.. oraya asmýþ havucu, moodys havucunu, gelene geçene veriyor diye bakmak gerekir.. ama ??

iþte bu yüzden, tam bu yüzden tam tersine bi hareket çekecek diye bekliyorum

8. Ben pala olsam bugün kan kýrmýzý akþam bazarý yapardým, haftasonu gelen moodys not artýþýna göre pteside tavan açardým
    Ve
    Müthiþ soygun olurdu
    Tam soyguncu gibi olmuya baþladýk ellam
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 133/178 ÝlkÝlk ... 3383123131132133134135143 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz