Sayfa 135/460 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. arkdaşlar fazla fantazi yapmayın ve yok fibo yok şurdan döner tekrar gider bunlar hikaye daha öncede söyledim metro ne isterse o gün içi takaslara bakılıp karar verilir şu anda halka açık olan kısmın yarısı kendisinde açıkcı mutlaka var kendisi hiç hisse satmasa bile açıkcılar belli noktaya kadar götürür satmadan günlük 500 bin hisse alsa tavan yaptırır bir taraftan satarak ve şekerden al sat yaparak kendisi istediği noktadan alıyor ve satıyor açılışta bakmak lazım kendini belli eder cuma aldığı 4,8 milyon lotun ort 2,6 mış 3 üzerine atarsa orda psikolojik destek olarak durur ve artık hisse sığlaşıyor kendi satmadığı sürece küçük lotlar ile kağıdı taşıyabilir yarın ola hayır ola inşallah

2. Akıllı spek hisseyi yüzde 5 - 7 aşağıya salar. Ama usul usul.
    Aksi halde hem küçük yatırımcıyı hem de kendisini pis eder...

3. Yarin kagit dusmeli hikayrsi uzunsa ayni fikirdeyim ama cok degil cikan giden gitsin diye

4. Yüzde 5 7 salınımını yapmayacak bence ağır ağır yukarı tabii su brüt takas işinde de çekinmiyor değilim yerse 3 ay beklemeye gecer

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. Tabi bir de bürüt takas zimbirtisi var.

6. Ama ben kolay kolay bürüt takasa gideceğini düşünmüyorum.

7. Yarın elim satış tuşunda bekleyeceğim.
    Direne direne..
    Ta ki 2.55 ler kırılana kadar.

8. Yok gerilemez ise çayımı içer güvenle keyifle izlerim.

Sayfa 135/460 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •