Sayfa 135/475 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Maşallah 🧿

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Acelen mı var active hc yarın olmazsa, haftanin son günü olur belki.
    Akrep 🦂 kuyruğu dik tuttu ya bugun, ha ilerlemiyor orası ayrı mesele ama ilerleyecekmis havası daha ağır basıyor bu dik duruslarla.. ytd
    Kuyruğu boşuna dik tutmamış. Bugün anca girebildim. Klip atmayada yetişemedim. Yeni zirve hayırlı olsun, daha ne olsun.. ytd

Şişede her geri çekiliş alım fırsatı..Böyle küresel bir firmaya ortak olmak büyük onur..FK sı PD DD si olması gerekenin çok çok aşağısında.. Enerjik sıçramalar yapmasada büyük bir enerji barındıran şirket..27 yıllık borsacı olarak ilk kez çok uzun vadeli düşünce ile buradayım.

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Şişede her geri çekiliş alım fırsatı..Böyle küresel bir firmaya ortak olmak büyük onur..FK sı PD DD si olması gerekenin çok çok aşağısında.. Enerjik sıçramalar yapmasada büyük bir enerji barındıran şirket..27 yıllık borsacı olarak ilk kez çok uzun vadeli düşünce ile buradayım.
    Günaydın,
    Hayırlı olsun Forumdaşım, Umut ederim ki üzülmessin. Ha bu kinaye değil aman diyim sadece temkinli olmak için uyarı .

yaklaşık 20 yıldan fazladır bende borsadayım. Darbe de yedik üzüldük de,kazandık da sevindik de.
    Öğrendiğim en önemli şey temkini asla elden bırakma olmuştur.

2023 de borsa da fazla olmayacağım dayanamazsam da hedge siz asla işlem yapmam. az kazanırım ama sağlam kazanırım.
    Aylık 50k bana şu an için yeterli. Çoğunda inanın gözüm yok.
    Şişe özelin de, hissemiz 100 tl olsa 200 tl olsa kimse neden oldu demez,diyemez.
    Bugun vade sonu her şey olabilir. pek takılmayın. ytd
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

5. Yeni yıl herkese önce sağlık, huzur ve mutluluk vermesi dileğiyle. para bir şekilde gider gelir.. tahtacininda yeni yılını kutlarım.. ytd

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yeni yıl herkese önce sağlık, huzur ve mutluluk vermesi dileğiyle. para bir şekilde gider gelir.. tahtacininda yeni yılını kutlarım.. ytd
    Sağol Spenc Dostum,bende Tüm arkaşdalaşların çalı arkası dahil kutlarım. Tahtacı mesgul görmez ytd
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

7. sağlıklı mutlu senelere ortaklar....

8. bugünde tüpraşım güldürüyor bakalım 29,7 dolar tavan belki olur

Sayfa 135/475 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •