Sayfa 136/955 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Viop - XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu para işleri özünde gizliliği seven işler. Yerli veya yabancıya masaya paranı koy öyle oyna deyince blöf imkanı azalıyor, bir de dışarıdan o paraya göz koyanlar da olabilir.

Kamu vergi alacak alan arayıp duruyor, en son biz sigara içenleri seviyoruz dendi. Biz hisse alıp satanları da seviyoruz demelerinden belki korkuyor birileri, sürekli yabancı üzerinden dilek ve temennilerini belirtiyorlar diye tahmin ediyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. ABD ADR durum

3. Eski bir haber.

https://www.wsj.com/articles/SB10001...82923636620266
    By KERİM KARAKAYA
    May 14, 2013 3:50 pm ET

Yılmaz: Negatif reel faiz mevduat sahibini emlak ve arsaya yöneltebilir

MB Eski Başkanı Durmuş Yılmaz, Türkiye'nin sanayisini büyütmek için tasarrufa ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Tasarruflar düşük. Negatif faiz ise mevduat sahibini arsa ve emlaka yöneltebilir" dedi. Yılmaz, yüksek büyüme isteyenler bunun yaratacağı riskleri de açıklaması gerektiğini kaydetti.

Merkez Bankası Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Durmuş Yılmaz büyümek için verimli olan imalat sanayine kaynak aktarması gerektiğini belirterek negatif reel faizin bu kaynağı arsa ve emlağa yöneltebileceği uyarısında bulundu.

...

4. Yani olay tam olarak şu, bu kurumlar normal satış gibi gösteriyor, ama aslında açığa satış yapıyorlar. Spk da bunu yakalıyor. Tek kurum yapsa hata var dersin, ama 6 kurum buna dahil oluyorsa farklı niyet ararsın..
    Ve yeni tebliğe göre kurumlar, açığa satış butonu ile sat butonunu ayırmalarını söylüyor... bunlar SAT tuşuyla açığa satış gerçekleştiriyor.. ve bunun açığa satış olduğunu spk ya bildirmiyor. Spk kendi yakalıyor..

5. Bu aralar Spk çok iyi çalışıyor. Başkan değişti mi bilmiyorum ancak baya yapısal reforma uğramış gözüküyor ve piyasa gerekliliğini hızlı şekilde gerçekleştiriyor.. tebrik ederim gerçekten..

6. Bir arkadaşımın 9 milyon parası var kchol da.. kendisi çok iyi bir trader, çokta iyi kazanır ancak.. dünki yapılan dalavereyle 480bin zararla stoplamak zorunda kalmış.. 3 de birini çıkmış paranın..daha bugün konuştuk. Ne hakları var bu şekilde dalavere yapıp yatırımcıyı zarara uğratmaya.. adamın 3 aylık emeğini çaldılar..

9 milyon parayi biste gomup hak emek isteyene az yapmislar sanki
    9 milyonum olcak bistle uğraşıcam ....

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    9 milyon parayi biste gomup hak emek isteyene az yapmislar sanki
    9 milyonum olcak bistle uğraşıcam ....
    9 milyon sadece KCHOL da varmış. Tüm portföy değil yani

Sayfa 136/955 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız