Sayfa 136/907 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7250 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

https://www.youtube.com/watch?v=leDyQXEet7s

hıkayeyı okumaya usenenler ıcın guzel bır calısma olmus
    svg
    yatırım tavsıyesı degıldır

Erdemoglu aılesının elınde hatırı sayılı mıktarda Hektas hıssesı var
    yanılmıyorsam
    svg

Adamdakı vızyona bak ben atıgımı bu sırkete satacagım
    hayalı gormus bu adama neden ortak olmıyayım
    svg

4.  Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    madem yükselmesi endekse bağlı cuma günü endeks hep artıyken neden çıkmadı o zaman?
    Kulakları delik, ceza haberi geleceğini büyük yatırımcılar genellikle öğrenir..
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

Alıntı Originally Posted by çobanyıldızı Yazıyı Oku
    Kulakları delik, ceza haberi geleceğini büyük yatırımcılar genellikle öğrenir..
    Pekı bundan sonrakı planları nedır
    svg

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Değerli başlık sakini KY abiler sizden ricam şu aşağıdaki görsele bir kez bakın ve sizde kararınızı verin. Çünkü bu aşamada sizin vereceğiniz karar İstanbul borsası nın kaderini belirleyecek. Çünkü buradaki KY nin gücü borsadaki ateşleyici güç olacak.

Buradan çıkacak olan para borsanın fitilini ateşleyecek. Bu saatten sonra gıdım gıdım geçeceğiniz her hisseyi kalkındıracaksınız. Siz bir macera yazdınız ama artık her macera , her film gibi artık bununda sakin bir şekilde normale dönmesi gerek. Özelikle Euro bond karşılığında piyasaya düşecek olan yüklü mal sizin sonunuzu hazırlamaz ise.

Bakın

SASA = İSCTR + SAHOL +BİMAS

Sizce bu yukarıdaki formülde mantık hatası nerede ?
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

8. Gelecekle ilgili uçan, kaçan arkadaşları görüyorum çeşitli zamanlarda.
    Tabi ki hayal kuracağız ama olmayacak beklentilere girmek devamında büyük buhranlara sürükler bizi, bundan mutlaka kaçınmalıyız.
    Bunun yanında şirketin yaptıklarına, yakın zamanda devreye alacağı yatırımlara ve planladığı-amaçladığı yatırımlara da bakmak lazım.

Burada kısa vade için bulunan arkadaşlar varsa, onlar için zaten yazılanların önemi olmamalı bence. Kısa vadede al-sat ile kazanç sağlamayı amaçlayan birinin sağlam bir sistemi ve bilgi-tecrübesi olmalı.
    Burası gibi çeşitli mecralarda yazılanlar yalnızca piyasa algısını anlamakta yardımcı olabilir bu kişilere.

Ben uzun vadeciyim diyene de kısa vadede yaşanacak fiyat hareketleri sorun olmamalı (Algı bozulması - motivasyon kaybı dışında )
    Benim cebimde yılbaşından beri %135 gibi hesapladığım bir USD kazancı var(Yılbaşından sonra girdim hisseye). Yılın bitmesine de daha 2,5 ay var.
    Bu noktada birkaç ay sürecek bir durgunluk dönemine şahsen hazırım. Buna hazır olmam olacağı anlamına gelmiyor.

Herkes kendi kararını verecek

Herkese bereketli bol kazançlar dilerim.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Saygılar
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 136/907 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •