Sayfa 1365/2366 İlkİlk ... 3658651265131513551363136413651366136713751415146518652365 ... SonSon
Arama sonucu : 18923 madde; 10,913 - 10,920 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Artunç Kocabalkan
    @DrKocabalkan
    ·
    7d
    Binemediğin taksiye zam gelmesine stagflasyon denir .
    Hem ahlaksızlık hem durgunluk.
    Oturamadığın evin fiyatının artmasına kazık denir .
    Oturdukça alışırsın.
    Yiyemediğin etin fiyatının artmasına düzenleme denir.
    Düzüldükçe alışırsın.
    Alıştım bir tanem
    Alıştım sana
    @erefefik

2. https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...flasyon/703761

Enflasyon maliyetsiz düşmüyor

TCMB’nin TL tasarrufları cazip kılacak yeni araçlar üzerinde çalıştığını öğrendik. Bunun süper bono olmadığını, kamuya yük getirilmek istenmediğini öğrendik. Faizi düşük tutalım, büyüyelim, hazineye yük olmayalım ve enflasyonu düşürelim. Enflasyonu indirirken hiçbir yük almak istemiyoruz ama maalesef bu çok olası değil. Umarım böyle bir araç bulunur ama büyüme ve kamuya yük olmamak öncelik olduğuna göre enflasyon yine en fazla yara alabilecek yer gibi görünüyor.
    Süper Bonuyu çıkaracaklar mecburen. Şimdi olmasa da yakinda.
    @erefefik

3. https://t24.com.tr/haber/sabah-yazar...k-etti,1123733

Sabah yazarı Bülent Cankurt, müzisyen, TV programcısı Ayhan Sicimoğlu’nun 40 yıllık eşi Zeynep Akar’ı hastalandıktan sonra, “İki yıldır ben bakıyorum, bundan sonra ailen baksın" diyerek terk ettiğini iddia etti.

“Kimse bilmez ama müzisyen, seyahat programı yapımcısı ve gurme Sicimoğlu, İstanbul sosyetesinin ağır toplarından Akar Ailesi'nin damadı. 40 yıl önce Yılmaz-Raika Akar çiftinin kızları Zeynep Akar ile evlenmiş. 1999'da Sicimoğlu'nun ticari sorunları nedeniyle kağıt üzerinde boşanırlar. Resmi olmasa da evlilikleri devam eder, hatta Akar Ailesi'ne ait yalıda yaşarlar, ailenin Bodrum'daki yazlığında tatillerini yaparlar, ailenin Paris'teki evlerinde keyif sürerler. Evlilikleri mutlu mesut devam ederken dört yıl önce Akar'ın beyninde tümöre rastlanıyor. Amerika'da başarılı bir ameliyat geçiriyor ama tam iyileşmesi için evde düzenli olarak vücudunu hareket ettirmesi ve konuşma terapisi görmesi gerekiyor. Bu aşamada en büyük görev eşi Sicimoğlu'na düşüyor. Gelin görün ki, Ayhan Bey bu göreve ancak iki yıl dayanabiliyor! "Yeter, iki yıldır ben bakıyorum, bundan sonra ailen baksın" deyip 40 yıllık eşini terk ediyor. Zeynep Akar yıkılıyor, hareket etmeyi, konuşmayı bırakıyor, hayata küsüyor. 85 yaşındaki annesi Raika Hanım ile birlikte kalan Zeynep Hanım, daha da kötüleşiyor. Bu nasıl bir vefasızlık, nasıl bir insafsızlık! Hakikaten sen neymişsin be abi!!!
    Sicimoglu'nu da pis gömdüler. Bunun bubasi Kayseri Belediye Baskaniydi.
    @erefefik

4. Hürriyet.com.tr
    @Hurriyet
    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye kendi eksenini tahkim eden bir ülkedir.
    Bu doğru. Fransa, Batı Afrika'dan atilacak ve kuzey Afrika- Akdeniz havzasina yerlesecek. Bu bolge Roma Hinterlandıdır. Latin Imparatorlugu.
    Fransa bu bolgenin hegemonudur.
    Turkiye ise Yunanistan-Bulgaristan-Turkiye-Gurcistan-Ermenistan-Azerbaycan cografyasinin, Roma'ya yani Fransa'ya bagli alt hegemonudur.
    @erefefik

5. 15 temmuz 2016'da, Türkiye'de hava savunma sistemi yoktu. O gece yabanci ulke ucaklari, Turk hava sahasinda cirit attilar. Bu ucaklar, Batiya yani Nato' ya ait ucaklardi.S400'ler alindi, Turkiye'ye yaptirimlar geldi. F35 projesinden cikarildik.
    Sonrasinda "faiz sebep, enflasyon neticedirle" en az 3 sene kazandik. Tayyip Agam endirdi faizi.
    Savunma sanayi sirketlerinin buna ihtiyaci vardi. Şimdi bir yerli bir hava savunma sistemimiz var.
    Godü yiyen Turk Hava Dahasina izinsiz gorsin bakalim.

https://www.google.com/amp/s/m.haber...im-3612551-amp

TRAKYA’DAN HOPA’YA FIRLATILACAK
    Diğer gelişmeler bir yana; Türkiye’nin ihtiyacı olan hava savunma sistemlerini geliştirme ve devreye alma konusunda bu hafta çok kritik bir gelişme yaşanacak. Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde kurulan Hisar Test Merkezi, hafta ortasında uzun menzilli hava ve füze savunma sistemi olan HİSAR-U’yu test edecek. Hisar-U’nun adı Siper olarak değiştirilmişti. Siper, 800 km’lik radar hattında Karadeniz’in bir ucundan diğer ucuna; Trakya’dan Hopa’ya doğru fırlatılacak ve belirlenmiş olan bir hava hedefini imha edecek. HİSAR-U’nun 3-5 yıl içinde envantere alinmasi planlaniyor.
    @erefefik

6. Abdullah Ağar
    @abdullahagar2
    Trump “başarabilirse-dediğini yaparsa” sadece ABD’nin değil Dünya’nın da geleceğini derinden etkileyecek “çok büyük” cümleler kuruyor.
    Daha önce devletten 50.000 derin devletçiyi kovacağım demişti.
    Şimdi de;
    - Derin Devleti yıkacağız,
    - Küreselcileri kovacağız,
    - Biden'ı yenip, bataklığını kurutacağız,
    - 3. Dünya savaşını engelleyeceğim,
    - Orduya cinsiyet değiştirme yasağı getireceğim… diyor.
    /
    Belli ki devrildiği seçimle başgösteren Trump- Bidenci Müesses Nizam( Derin Devlet) kavgası, tam gaz devam ediyor.
    /
    Öyle böyle olmayan WASP’a WASP bıçkın, bitirim, asimetri dolu serte sert bir kavga.
    Trump Reis pek yavuz adam abi. Hey gidinin heyyy. Trump Reis geri gelecek.
    @erefefik

7. url=https://resmim.net/][/url]

Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu
    @drkaanyl
    ·
    19d
    Bu ayıptır, bu günahtır!
    Hukuk bu denli ayaj altına alınırsa hiç birimiz güvende değiliz!
    Masumiyet karinesi nedir bilir misiniz?
    Suç kesinleşmediği sürece kimse hükümlü sıfatıyla değerlendirilemez!
    Etkileşim için hükümsüz sapık, tacizci ilan edemezsiniz! Hukuk herkese lazım!
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Sırf şöyle bir pisliğe denk gelmeyelim diye ki siz bu pislikleri hangi ******** ekibin yaptığını çok iyi bilirsiniz hastanede bana oturmam için verilen odanın kapısını açık tutuyorum. Kapıyı söküp kameramı koysak acaba?
    Aha buraya yazdım
    Böyle birşey bize de yapışmaz. Deneyecekseniz başka puştluk deneyin.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    awaaa..
    eregli ile ilgili bilgilerin neler?
    yazasın bir yazı....

okusun vatandaş...

sevaptır...

Sayfa 1365/2366 İlkİlk ... 3658651265131513551363136413651366136713751415146518652365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •