Tebrikler arkadaşlar yılın şampiyonlarını ve günün kazananlarını içtenlilke kutluyorum.Yeni yılın vatana millete hayırlı bir yıl olmasını daha refah bir Türkiye için daha güvenilir bir Türkiye için barış ve huzur diliyorum.
Tebrikler arkadaşlar yılın şampiyonlarını ve günün kazananlarını içtenlilke kutluyorum.Yeni yılın vatana millete hayırlı bir yıl olmasını daha refah bir Türkiye için daha güvenilir bir Türkiye için barış ve huzur diliyorum.
Sen paraya hakim olursan istediğin yere gidersin, para sana hakim olursa o seni istediği yere götürür.
Teşekkür ve tebrik ederim ortaklar.
Acısıyla tatlısıyla bir atış maratonunu geride bıraktık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Cümleten iyi yıllarrr, sağlık ve afiyetle.![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Günün ve haftanın şampiyonlarını kutlarım .Alkışlar olsun.Herkese iyi akşamlar dilerim.
2024 yılının şampiyonlarını kutlarım.Alkışlar olsun.
...................................
Başlığımızın tüm müdavimlerinin ve tüm forumdaşlarımızın yeni yılını kutlarım.
2025 yılının sizler için her yönüyle iyi geçmesini dilerim.
Bir müddet özel mesajlaşma hariç foruma yazmayı düşünmüyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Sn 3520 dostumuzu da sn Egeduk başkanım ile Sn adestim dostumuz da bir kez daha kutlarım.
Saygılarımla
Size de bizlere ayırdığınız vakit ve emekleriniz çok teşekkür ederim sn BJK Coccinella dostum.
Saygılar
Son düzenleme : pisyedili01; 31-12-2024 saat: 18:55.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yılın, Ayın ,haftanın, günün şampiyonlarını tebrik ederim...alkışlar [emoji122][emoji122][emoji122]
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
şampiyonları kutlarım... tebrikler![]()
Bunlar da başlığa hatıra olsun...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri