Sayfa 138/300 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Metro dün itibariyle hisseye yeni bulaşmış herhalde. Daha önce takaslarda yoktu bildiğim kadarıyla. twit atanlar var mı?
    Ben attım. EGCYO nun Girişim Sermayesi Statüsünde olduğu, Sermayesinin 22 milyon Sermaye tavanının 200 Milyon (10 katı büyüme potansiyeli olan) son olarak %200 44 milyon 1 TL den tahsisli kararı aldığı gibi tvetler attım. Merak etmeyin Galip Ağa tvetleri bizzat kendi okuyor ve twit atıyor. Kafasına yatarsa 1 günde tavana kadar tek tuşta toplar 2 günde hissenin %5 ini eline geçirip 1 TL üzerine atar. ardından yüksek hacimli alımlarla %15 seviyesine kadar alım yapar tabi o zaman hisse 1.80 üzerini görür. Ordan 2 günde yıkar hisseyi 1.2 ye kadar elindekileri boşaltır. Galip kendi hisselerinde operasyonu tamamladı. Şu an mrgyo da sanırım Bir bakarsın bizim hissede bitivermiş. Sonuçta Galip için Hikaye lazım şu tahsisli meseleside yeterli bir hikaye olur. Tamcık ın bunları düşünerekten hareket etmesi gerekir. Ml toplayacam diye Galip e elindekileride kaptırır ise direksiyonda galip i buluruz oda arabayı yuarı aşağı hızla götürüp zirvelerde arabayı devirir.

2.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Metro dün itibariyle hisseye yeni bulaşmış herhalde. Daha önce takaslarda yoktu bildiğim kadarıyla. twit atanlar var mı?
    Ben attım sizde attın galip ağa ya

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İlginç muhabbetler dönmeye başladı hisse forumunda.Kurtarıcı bir mafya babası peşinde bu noktalara nasıl geldiği açıkca belli bir kişinin arkasında yer almak pek doğru bir hareket tarzı olmasa gerek.

Diyebilirsiniz ki Tamcık çokmu efendi.Doğrudur küçük yatırımcıyı inim inim inletmiştir ve çok ah almıştır.Ama yinede birilerinin canına kıydığını ben duymadım.

Birde Galip denen kişinin hisselerde şirket sahipleri bilgisi olmadan hareket ettiğini düşünmek gerçekten ütopik.Danışıklı dövüş olduğunu bilmeniz gerekir.Ben geldim şirketi senin elinden alırım tarzı şehir efsaneleri bu ülkede işlemez.İmtiyazlı hisse %90 ınıda elinize geçirseniz şirketin sizin patronun oyuncağı olmaktan kurtarmaz.

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    İlginç muhabbetler dönmeye başladı hisse forumunda.Kurtarıcı bir mafya babası peşinde bu noktalara nasıl geldiği açıkca belli bir kişinin arkasında yer almak pek doğru bir hareket tarzı olmasa gerek.

Diyebilirsiniz ki Tamcık çokmu efendi.Doğrudur küçük yatırımcıyı inim inim inletmiştir ve çok ah almıştır.Ama yinede birilerinin canına kıydığını ben duymadım.

Birde Galip denen kişinin hisselerde şirket sahipleri bilgisi olmadan hareket ettiğini düşünmek gerçekten ütopik.Danışıklı dövüş olduğunu bilmeniz gerekir.Ben geldim şirketi senin elinden alırım tarzı şehir efsaneleri bu ülkede işlemez.İmtiyazlı hisse %90 ınıda elinize geçirseniz şirketin sizin patronun oyuncağı olmaktan kurtarmaz.

goleyogutcalmak.jpg .......!!!!!!
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

0.67'ye satış konuldukça alıyor birileri.

Haftayı en azından 0.7x li fiyatlarda kapatırız diye umuyordum. Olmadı malesef. Bist çıkarken geri gelen hisse, Bist satıştayken yine geriledi. Spek işi bilemedi.beceriksiz.

7. Cuma günkü takası paylaşabilecek olan var mı ?
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

8. Çiğ Süte %25. Zam geldi belki işgörür tan efendi nin inek 🐮 leri

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 138/300 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •