118.001 Üstü
114.001-118.000 Arası
110.001-114.000 Arası
105.001-110.000 Arası
100.001-105.000 Arası
100.000-97.000 Arası
96.999-93.000 Arası
92.999- 89.000 Arası
88.999-86.000 Arası
85.999 Altı
Originally Posted by izci Zico nickinin uzun bir süre sonra bayan çıkmasına halen şaşırıyorum. Belki de kendilerine abi filan çekmişimdir. bende nikrece nin erkek çıkmasına şaşırmıştım.... özelden yazmıştım bay mı? bayan mı? deye .... ben Selçuk lan diyince Tamam abi demiştim tabi ozaman nikreece idi
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by MR&MRS bende nikrece nin erkek çıkmasına şaşırmıştım.... özelden yazmıştım bay mı? bayan mı? deye .... ben Selçuk lan diyince Tamam abi demiştim tabi ozaman nikreece idi Muhahaaaa... Pardon Selçuk abi... Sana yanlış yapılmaz biliyorum abi... Kendimi tutamadım da bir an...
Kankim sen de tam kıllısına çatmışın...
Originally Posted by izci Muhahaaaa... Pardon Selçuk abi... Sana yanlış yapılmaz biliyorum abi... Kendimi tutamadım da bir an... Affına sığınıyoruz tabiki Selçuk Abimizin
Originally Posted by izci Kankim sen de tam kıllısına çatmışın... Yok yahu çok kibar, çok beyefendidir kendileri ha birde çok tehlikeli hani kaza ile genel kültür, hafıza,soru ,problem yarışına girmemek lazım google bile bilemediğini Selçuk abiye soruyor
Benim gözümde buranın en maço erkeği; 1-Nikrece, 2-Don kişot dur... En fantastiki ise; 1-Mırmıryum, 2-Consorsiyum Sensöryum dur...
Originally Posted by izci Benim gözümde buranın en maço erkeği; 1-Nikrece, 2-Don kişot dur... En fantastiki ise; 1-Mırmıryum, 2-Consorsiyum Sensöryum... Maço ların içine Cüneyt abiyide yazmak gerekir fantastik diyince komutanı tek gecerim çünkü hep Ucuyor
Originally Posted by MR&MRS Maço ların içine Cüneyt abiyide yazmak gerekir fantastik diyince komutanı tek gecerim çünkü hep Ucuyor Doğrudur kankim, Cüneyt abim bir taşfırın delikanlısıdır. Hatırlıyormusun geçmişte onun için burada bir diyalog senaryosu yazmıştım. Mizah komedi türünde ufak bir piyes. Geriye doğru bulabilirsem tekrar yayınlarım.
Forum Rules
Yer İmleri