Sayfa 139/300 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Ek 10255 .......!!!!!!
    Bende Göle varant satış gölünde yoğurt çaldım. Bakalım göl yoğurt tutacak mı. Doların hızla yükselmesi hayra alamet değil. ABD yine birşeyler karıştırıyor olmalı. Bende piyasaların bozulması ihtimaline oynadım ve satış varantlarında pozisyon aldım. Kalın sağlıcakla belki ileride tekrar girerim.

Selamlar arkadaşlar, Bu hafta güzel haberler gelmesi dileğiyle, bol kazançlar diliyorum.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

3.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar, Bu hafta güzel haberler gelmesi dileğiyle, bol kazançlar diliyorum.
    Güzel haber gelirmi? Her zaman geri geri gidiyor. Nasıl bir durumdur, anlaşılmaz!

Bu ileri geri hareketler milletin hisseye olan inancını yitirmesi için yapılıyorsa başarılı oldular diye düşünüyorum. Aksi bir durum ise yazık, çok yazık diyorum. Allah ıslah etsin.

5.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Bu ileri geri hareketler milletin hisseye olan inancını yitirmesi için yapılıyorsa başarılı oldular diye düşünüyorum. Aksi bir durum ise yazık, çok yazık diyorum. Allah ıslah etsin.
    yiğit kardeş bunun için hisseyi ileri geri yapmasına gerek yokki

grup şirketlrinin durumu ortada

egcyh içi boşaltıldı spk bile bir yapamadı.
    eglyo dava vb haciz derken durum ortada
    egcyo 2015 de katar vb dedi ne oldu yine yalan yalan

eee şimdi insanlar nasıl insanlar güvensin belkide bunu istiyordu ve başardı

sonuç: bunlar Allah tekdir derlerse ha sadece ona inanırım artık bu saatten sonra

Hisseyi bilen var, bilmeyenler var. 0.60- 91 hareketinde yeni bulaşanlar çok oldu, Hadi biz eskiler biliyorduk ta üstten verdik. Burada tahsisli haberiyle 1 tl üzeri çok dile getirilince milletin iştahı kabardı. Benim öncelikli hedefim 0.85 ti. Çok umut ta bağlamadım doğrusu. Bak şimdi hareket başladı..

Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Maşallah diyelim, nazar değmesin.

8. İşlem hacmini anlık göremiyorum, yükselişi destekler mi?

Sayfa 139/300 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •