Sayfa 139/672 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. kasa da 250miotl ye yakin bir cash olacak gibi ...bu yeni tahvile itfasiolmayacak anlamina da geliyor olabilir ..
    2018 inistanbul bilancoya girecek hasilat anlaminda yuksek rakamlar goreuruz ancak karlilik ???

karar veremiyorum,olmulumu olumsuz mu bakmak noktasinda ... cokhosuma gitti diyemeyecegim , yillik kira kaybi 12,75miotl...egeperla avm ile kapatilir lakin, ankara merkez , iskuleler varken neden bunlar ??????

2. 9 aylık bilançoda yaklaşık 300 milyon TL kar oluşacak değil mi?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

3. 14,6 mio kar yansir yalnizca.. defter edegeri anlaminda ekspertiz degerinin altinda satilamamis olmasi, olumlu kalan deger acisindan belki ..
    diger taraftan cash in yaratacagi faiz de var tabii, ne yapacaklar merak konusu ...mecbur mu kaliniyor acaba.. ozellikle manzara adalar ve egeperla satislarfinin yavas olamsindan dolayi... inistanbul da sorun yok gozukuyor ancakbu ikisi yavas gidiyor sanirim...

diger taraftan ifm yi otelersek,tuzla residence toplam maliyetine es deger gibi bir rakam var ortada ... kira geliri duzenli olan yerlerin satisi hosuma gitmiyor dogrusu... olay yap sat karina donerse risk artar diye dusunuyorum ...

4. İyi mi kötü mü? Musti söylesin 😀

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Yarın az kıpır kıpır olur sanki.. canı isterse zıplar ;)

Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Benim bildiğim ISGYO, gruptan alacak gayrimenkuller bulur.

O yüzden kısa vadeli haber etkisi ile artacağını sonra bildiğimiz ISGYO olacağını düşünüyorum.

Belki TSGYO yu satın alır gruptan.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bence TL krediye şu an göreceli çok yüksek faiz ödeniyor, kısa ve orta vadede gayrimenkul fiyatları durulacak, ayrıca finansman maliyeti düşeceğinden, yüksek kar ve temettü bekliyorum bu sene.

Spek kendi alışlarına vererek fiyatı özenle düşürdü, emekli fonların satışlarına 1.39-40 arası karşıladı, hisse çok sığ, tekrar geri gelirse, apartman, araba ne varsa satar girerim.

8.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    110 milyon expertiz değeri biçilen yer 140 milyona satılmış İyi değil mi?
    110miokdv haric ,140miokdv dahil

Sayfa 139/672 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •