...........................hayatım boyunca eş seçimi dışında yanlış ata oynamadım hiç. Ben sizin kadar genç değilim ve yanlış hisse seçerek hata yapacak kadar çok vaktim yok
...........................hayatım boyunca eş seçimi dışında yanlış ata oynamadım hiç. Ben sizin kadar genç değilim ve yanlış hisse seçerek hata yapacak kadar çok vaktim yok
Salondaki telefonla mutfaktaki telefon paralel.1997 de adam telefona yazılmıs 1 sene sonra gelmıs. Öyle diyor. Bu adam nerde yasamıs anlamıyorum. O tarihte bizim evde 2 tane tel vardı biri salonda diğeri mutfak tel caldıgında salona gidilmesin diye .![]()
abbu kâğıda sat verince uyarı çıkıyor neden srkadaclsrabrüt takasta olduğu için olabilir mi acaba.bne zaman satabilirimkaça satacaan.
Teknik Analizci ABCDEF.... planlarını yapar, planlarını herkesle paylaşır.
Sorusu olan. ?
.XY.TAHangi plandayız şimdi.XYĞ Planındayız..TAZ den sonra ne yapacağızÇin alfabesine geçeceğiz.![]()
Cuma günü aldığım bir miktar lotla aranızdayım.Hayırlı olsun. Sen sen ol 27.40 tl oldumu sat, biz satmadık pişman olduk...
..........![]()
Slm kardeş müsait olunca haftalık pasta ve takas paylaşabilirmisin tşk ettim.....kağıdın ismini yazmamışsın,
bende 500 tane kağıt içinden,
ya budur,
ya şudur deyip bir kağıdın takasını koydum,
umarım tutturmuşumdur.![]()
....................
hadi senin teko da kırdı zencirlerini.
kır zincirlerini soluksuz uçalım göklere şarkısını seslendiriyor tekocular ellerinde soda şişeleriyle...
sodayı vücutlarına boşaltıp yumuşatıyorlar kaslarını .
Yer İmleri