Sayfa 14/167 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
Arama sonucu : 1336 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yine tacizler başladı
    kişisel küçük düşürücü kelimeler
    Hakaretler, laf sokmuşturmalar falan
    Bebe ne ayak

Hemen süüüleyim

Kuyruk acısı
    Geçen gün ağlayan kimdi. Manda nin altından buzağıyı bulup bir sürü hakaret eden kimdi.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi sen beni kırdın bende seni kırdım, ödeştik.
    Artık yeni sayfa açtık tertemiz cillop gibi

Yazarsan kurallar bu şekilde
    Yazmazsanda canın saolsun
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kardeşim emin ol ben seni kırmam. Latife yapıyorum benim tarzım bu. Ben aynı şeyi kendim için de yazdım. O gün belki terse kaldım ondan öyle yazdın neyse den benim kardeşimsin. Ama ben o mucize kelimeler kıyafet olmadan tadım tuzum olmuyor. Gülmeye ihtiyacım var. Sen o yaşamları kaldır giyelim o kıyafetleri gün gelir biz bineriz gün gelir sekiz işçisi oluruz. En azından arkadaşlar biraz tebessüm etmiş olur biraz moralleri düzelir. Yoksa kuru kurukuya sevişmenin tadı olmaz ekşin olsun eccuk. Reisim hünkârım.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pisyedili abi biz salih abi ile anlaşamıycaz muhtemelen, baksana son gönderisinde yine taviz istiyor, yasaklı kelimeleri yazmadan duramam diye beyanda bulunmuş.
    Kural ihlalinden üc vaakte ceza yeriz gibime geliyor.
    Du bakalım

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sn Bozkurt kardeşim ve Sn ayasofya2005 ağabeyim,

Açtığınız yeni (beyaz) sayfada aranıza avatardaki kara kedinin girmemesi dileğiyle ikinize de bereketli,keyifli bir gün dilerim.
    Saygılar
    5 gün önce yeni sayfa açtık, kırıcı delici alet kullanmıyacaz dedik ama sen sürekli taciz ateşi yapıyorsun dayucuğum.
    Benim elim armut toplamıyor
    Kural ihlali yapıyorsun, bu son uyarım
    Aklını alırım bak
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    5 gün önce yeni sayfa açtık, kırıcı delici alet kullanmıyacaz dedik ama sen sürekli taciz ateşi yapıyorsun dayucuğum.
    Benim elim armut toplamıyor
    Kural ihlali yapıyorsun, bu son uyarım
    Aklını alırım bak
    Büyük büyüklüğünü bilecek güccük güccüklüğünü bilecek dayucum. Taciz ateş kırma dökme yoksa muhabbet takılma espri var biricik reisim hünkârım

4. Siz boğalar yok mu, her gün yeşil istiyorsunuz, 1 gün kırmızı olsa kavga gürültü eksik olmuyor
    Borsa bu bi gün düşer ertesiki gün yükselir
    Daytradecimisin ortavadeli öngörü ile hareket eden treydirmisin yohusa uzuncumusun önce bi karar ver
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Siz boğalar yok mu, her gün yeşil istiyorsunuz, 1 gün kırmızı olsa kavga gürültü eksik olmuyor
    Borsa bu bi gün düşer ertesiki gün yükselir
    Daytradecimisin ortavadeli öngörü ile hareket eden treydirmisin yohusa uzuncumusun önce bi karar ver
    Dayucum viob topiginin en sevilen üyesi kim diye oylama yapsak bir numara sen çıkarsın. Acaba seni kıskanıyor muyum ne

6. Kıskanman normal, daytradeci olaraktan endekis vobda kimse yenemez dayucuğum beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.

Zayıf noktam hisse seçimi ve endekiste ortavadeli öngörü.

Hayatta başarılı değilimdir

Daytradeci olarak doğmuşum, her gün paraları katlıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kıskanman normal, daytradeci olaraktan endekis vobda kimse yenemez dayucuğum beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.

Zayıf noktam hisse seçimi ve endekiste ortavadeli öngörü.

Hayatta başarılı değilimdir

Daytradeci olarak doğmuşum, her gün paraları katlıyorum
    Bak bak bak o kadar parayı katlıyon koskoca yaz geldi geçti üç beş kuzu kesip forum ahalisini mutlu etmedin pinti reis

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Salih abiye söyle, kapanan sayfada kaldı
    33.70 den sattığım altıns1, az önce 31.20 den yerine koymuş de o anlar
    Haaa birde altıns1 de başarılıyım

31.20 den aldıklarımı 32.72 den verdim, real time online olarak yazıyorum hep
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 14/167 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •