Sayfa 140/990 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bak bozkuş donunu alırlarsa piyasada don yok incir yaprağı ile gezersin.
    Puahhaa

Herif donumuzu ala ala zaten don bırakmadı, koy g.tüne rahvan gitsin Ayasofya abi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Geçenlerde bir günde endeks kont. 280.000 kar yapıştırdım.. ama durun dedim.. 2 gün sonra bunlari verdim.. onu bilmiyordunuz..

ZIBIDI GELMIS, cuma long açan ptesi gaple acar diyor..Çakal ,o kadar kolaysa bu cuma agresif long yaparak ptesiye gir...

Çocuklarla uğraşıyoruz..

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Geçenlerde bir günde endeks kont. 280.000 kar yapıştırdım.. ama durun dedim.. 2 gün sonra bunlari verdim.. onu bilmiyordunuz..

ZIBIDI GELMIS, cuma long açan ptesi gaple acar diyor..Çakal ,o kadar kolaysa bu cuma agresif long yaparak ptesiye gir...

Çocuklarla uğraşıyoruz..
    Kabahat forum yönetiminin. Böylelerine izin vermeyeceksin..bir de üstüne hakaret etmiş, süresiz ban..Hatta kim olduğu belli adama yeni nickle bile izin vermeyeceksib..adam aynı, karaktersizlik aynı, ne diye başka isimle izin veriyorsun...temiz sayfa mı açıyoruz yeni nik olunca?
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Toplu bir satış geldi karşılandı sanki, çay koyup gelene kadar %0,5 oynuyor borsa.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Toplu bir satış geldi karşılandı sanki, çay koyup gelene kadar %0,5 oynuyor borsa.
    genelde çay sigara wc .. molalarına denk geliyor önemli dönüm noktaları ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Yabancılara konut satışının yasaklanması iyi ama yetmez. 2. Konuta kol gibi vergi koyup 3. 4. Konutta oranı artırmak lazim. Ha bir de emlaktaki kazancı (rant) da adam gibi vergilendirmek gerek.

7. Emlak vergileri sürekli artıyor, ileride ev almanın mantığı olmayacak bence.

8. Böyle zamanda ağırlığı düşük hisseyi satıp ağırlığı yüksek hisse alıp ayarlama yapılıyor olabilir.

SOKM satıp BIMAS almak
    YKBNK satıp AKBNK almak gibi.

Sayfa 140/990 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •