Sayfa 141/972 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Devletin acil müdahale etmesi lazim bu olaya yoksa durum daha da kötüye gidecek
    Bugün pek bir şey beklemeyin, yarın açıklanacak her şey paketler destekler muhtemelen yarın daha ılımlı bir piyasa olur bugüne göre.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bugün pek bir şey beklemeyin, yarın açıklanacak her şey paketler destekler muhtemelen yarın daha ılımlı bir piyasa olur bugüne göre.
    tesvik paketleri doları artırırmı ?

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Paketin icerigi onemli zaten atilacak adimlar kısıtlı yedek akcedende yedik kasa da fazla para yok.Kısa vadeli etkili olur ama sonrası......

4. endekste son destekte kırıldı, artık ellerinde mal kalmayana kadar satacaklar gibi görünüyor. bu virüs işi görünenden daha ciddi de biz mi bilmiyoruz acaba, savaş çıksa böyle düşmez borsalar.

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tesvik paketleri doları artırırmı ?
    Doların bu ortamda onunla ilgileneceğini sanmıyorum
     Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Paketin icerigi onemli zaten atilacak adimlar kısıtlı yedek akcedende yedik kasa da fazla para yok.Kısa vadeli etkili olur ama sonrası......

Zaten öyle şuan piyasanın panzehiri aşı yoksa ne yaparlarsa yapsınlar gaz alma geçici sorun devam eder.

6. TR 5 yıllık CDS leri 518 seviyesine yükseldi

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    20 k likti sanirim suan degeri 5 k felandir bakmiyorum
    sağlık olsun üstadım ilk tepki vercek ve yerine gelecek tte dir zaten

8. Kayıplar Bist -6 yı geçiyor Allah yardımcımız olsun çoğu şirket zor duruma düşecek gibi

Sayfa 141/972 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •