Selam degerli arkadaşlar, hissemiz ana pazara 1 Temmuz' da çıkmıştı. Henüz çok yeniydik. Ne oldu da alt pazara alındık diyordum ama biraz araştırınca işin aslını öğrendim. Bist pazar kriterlerinde bir takım revizyonlar yapmis. Min 60 m olan piyasa değeri şartı 150 m olarak güncellenmiş. Min 500 olan yatirimci sayisi da 750 ye çıkarılmış. Benzer değişiklikler yıldız pazar için de yapılmış. Dolayısıyla yıldız pazardaki bir çok hisse ana pazara, ana pazardaki bir çok hisse de alt pazara düştü. Bu acıdan düşününce çok da kafaya takılacak bir durum yok ortada bana göre. Ne de olsa yip pazarından buralara gelmiş bir hisseyiz, alt pazar bilmediğimiz bir yer değil sonuçta. Soz konusu yeni kriterleri sağlamak Büyük Selçuklu Imparatorluğu için basit seyler. Düştüğümüz yerden daha da güçlenerek cikmamiz dileğiyle..
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar Arkadaşlar...
Çok takılmayın pazar değişikliğine, tamamen teknik bir konu algınızı bozmasın. Ama tabi ki bazı spekler bunu bir avantaja dönüştürmek ister mi bakıp görücez, dalgalansa da geçici olur, yatırım algınızla oynanmasına müsade etmeyin, kapatın ekranı ve diğer işlerinize odaklanınEyvallah dostum sonun da sen de kabul ettin egecan olmadığımı
Bu arada egecan da diğer yerde bu konuyla ilgili yazmış
sağolsun beni de övmüş biraz
Egecan çok şahsına münhasır bir arkadaş, o sayfanın rengi diyebilirim biraz evet bazen küfürlü konuşsa da işin aslında eğlencesinde olduğunun farkındayım
O sayfaya da diyebileceğim şudur, yatırımınızla eğlenin sizi üzmesine izin vermeyin, şakanın dozunu da çok kaçırıp birbirinizle kavga etmeyin
herkese hayırlı bol kazançlar dilerim...
Suat bey ben sadece Selçuk Gıda şirketi için sıkıntılı olabilecek 2 maddeyi yazdım. Halka açıklık oranı, likidite oranları vs. başka kriterler de var. Bahsettiğiniz hisseler benim yazdığım kriterleri sağlasalar dahi, diğerlerinde sıkıntı yaşamıştır. Fotoğraf ekleyemiyorum ama pazar koşullarının tamamını Bist ana sayfasında duyurular kısmından görebilirsiniz.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alt pazara alındı ne oldukı batmış gibi hergün tabana gıdıyor adi kağıt sanki iflasmı etmiş yazık ya brksn przma bunlarda alt pazara alındı normal duruyorlar ustelık oylum bu kağıtta alınmıs alt pazara yukselıyor bu selcuk ne kadar kötü bi kağıtmış ki böyle düşüyor lanet olsun
Yer İmleri