Sayfa 142/1001 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yabancılar uçmuş..ama olur da dolar 8 olurda elimdeki tüm doları bozarım.
    Pazartesi 7,20 nin altında biraz dolar alabilirim derken hafta sonu bu vukuat patladı. Artık yükseleceği için almam zor.

Yapılanlar akıl alır gibi değil.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Dolar/tl anlık 7.46(sabaha çok şey değişir),şu an Beşiktaşımla şampiyonluğa odaklanmış durumdayım...
    yanlış şeylere odaklanıyorsunuz ayrın sabah borsanın artı açma ihtimali ile sizin odaklandığınız şeyin oranı aynı
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yabancılar uçmuş..ama olur da dolar 8 olurda elimdeki tüm doları bozarım.
    usd için 6.90 dan 7.75 verdim ve çalkalama dedim haklı çıktım 7.78 sonrası 7.2189 kapattı,

agresif longu 18 ekim ve sonrasınadır, meşhur 17 haftamız,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4. Şuan yonca CEO'su İspanya'ya New York a London a tele gonferans yapiyur buradaki fakirler üç gram twit okuyup grafiğe çizgiler çizip böyle olur deyip dünyaya yön veriyor ahhahahaha..

İşin gomedi kısmı gercekten çizdikleri çizgiye inanıyor olmaları hahahahahahah

5. "Erdoğan immediately appointed Sahap Kavcioglu, a former member of parliament for his ruling AK party, and the new chief is expected to reverse last weeks’s rate increases."

burası çokomelli kısım.
    olursa astalavista beybisi.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yanlış şeylere odaklanıyorsunuz ayrın sabah borsanın artı açma ihtimali ile sizin odaklandığınız şeyin oranı aynı
    Hahahha yok artık,ya ligi takip etmiyosun ya da holigansın🤣

7. Buradakiler piyasa geneline göre kurt borsacı sayılır. Burada bile %1 den düşük eksi açılış bekleyenler var. Yeni yetme, son 1 yılda parasını katlayan çok yavru kurt var. Bunlar borsa nasılsa toparlar diye satış yapmaz, hatta ek alım bile yapar fırsatı kaçırmayayım diye, sonra batış hikayeleri okuruz.

Bu arada çalıştığım kurumlardan biri teminatları arttırmış yarın için, kurumlarınızı kontrol edin. Nerden çıktı teminat sıkıntısı deneyin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    OLANLA,ÖLMÜŞE ÇARE YOK...ARTIK önümüzdeki maçlara bakacağız.1584 üzeri tutununca 2 gündür taşıdığım tüm shortlar gece seansında kapandı.(long değil bu)..flat girdim..nasılsa ptesi artı gaple tekrar poz. alırım dedim.

borsa bunun için her zaman pişmanlıktır.

Sayfa 142/1001 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •