Sayfa 143/897 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7173 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    kısa da sıkışmaya başladı yine o sıkışmayı aşağıya dogru basmazlar umarım. buradan 300 ün ustune atıp orada kapatması lazım..
    yukarı yaptı ama dirençten döndü hızlıca 4 saatlikte dirence bile gelmeden geri yine başladık tipik mal toplama hareketlerine
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Sizin için tahtacıya rüşvet verdim %10 civarında sattım. 😂 Artık yükseliş yakin 🙂🙂

3. keko senın için aradım ama ulaşılamıyor kendılerıne,,bırara sana söz verdım gesanın agası yapacam senı dıyordu ,sen oranın agası olana kadar tele bakmak yasak demişti ,,ınanmamıştımm oysa

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kwon dostum senin alfas tahtacı ile bir dostluğun varmış..senden rica etsek bir haftalığına bize tahta yapıcılığı yapabilir mi ??
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Sizin için tahtacıya rüşvet verdim %10 civarında sattım. �� Artık yükseliş yakin ����
    verdiğin bu rüşvet bizim tahtacının dişinin kovuğunu bile doldurmaz...başka arkadaşların da rüşvet vermesi gerekiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko senın için aradım ama ulaşılamıyor kendılerıne,,bırara sana söz verdım gesanın agası yapacam senı dıyordu ,sen oranın agası olana kadar tele bakmak yasak demişti ,,ınanmamıştımm oysa
    bence artık ağa olabilirsin dostum....gel bitsin artık bu sıla hasreti...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. öyle benı süslü cümlelerle kandıramazsın keko senın portfoyun resmını çektım,,öyle sagda solda acemıce portfoy paylaşırsanteknosadakı lotlarını da hesaba katıyorum şuan,,alfastakı agaya mesajı ılettım,,oda cevaben o iş bende dedı,,ıkı anahtarını bırden almağa gelecegım ,,tek anahtar kesmıyı

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bence artık ağa olabilirsin dostum....gel bitsin artık bu sıla hasreti...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hayatı da yaşamak gerek...hep çalışmak da olmuyor...son bir ayda iki tane amcam saydığımız akrabam ve bir tane de hala dediğim akrabam kalp krizinden vefat ettiler...yaşları da 55-60 civarlarında idi...ben aynı vakitlere denk gelen bu ölümlerin nedenini biraz da kovit aşılarına bağlıyorum..bilmiyorum öyle bir şüphe var içimde...yoksa bu kadar tesadüf çok zor olur...
    basiniz sagolsun. ancak herkes asi olayina tuzlukla kostu. ben engelledim bi cok insani. ama asi da asi diyebtutturup karisik kuruyemis gbi iki bionik uc sinovak yapan vardi

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    öyle benı süslü cümlelerle kandıramazsın keko senın portfoyun resmını çektım,,öyle sagda solda acemıce portfoy paylaşırsanteknosadakı lotlarını da hesaba katıyorum şuan,,alfastakı agaya mesajı ılettım,,oda cevaben o iş bende dedı,,ıkı anahtarını bırden almağa gelecegım ,,tek anahtar kesmıyı
    ah büyük hata yaptım pörföyümü paylaşmak ile... ama senin ağa gerçekten de çok çalışkan..yaparsa yapar hiç belli olmaz... saygılarımızı ilet ona..bizim ağanın da bir kulağını çeksin yahu...300 ü geçirtmedi bir türlü...

Sayfa 143/897 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •