Sayfa 1432/2367 İlkİlk ... 432932133213821422143014311432143314341442148215321932 ... SonSon
Arama sonucu : 18931 madde; 11,449 - 11,456 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Biri Bodrum'da koy alır,!!!
    Öteki uçak alır, birisi ABD de çiftlik alır, diğeri gemi alır, öteki limanları alır, diğeri marina alır, ötekiler tez yazmadan prof ünvanı alır, biri altın madeni alır.
    Bunları destekleyenler ise BİM e giderken 25 krş vermemek için, yanına poşet alır..!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Aywaaaa...!
    Nerelerdesin?
    Bak Putin (herhalde wagner affetmez duygusuyla) gelemedi.
    Reis Soçi'ye gitti.

Anlat, yorumla..

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaaa...!
    Nerelerdesin?
    Bak Putin (herhalde wagner affetmez duygusuyla) gelemedi.
    Reis Soçi'ye gitti.

Anlat, yorumla..
    Tayyip Ağam efsanedir. Soçi'de tarih yazdı. Tahıl anlaşmasının yenilenmesi, sonrasında yapılan açıklamalar, fakir ülkelere daha çok tahıl gitmesi falan müthiş gelişmeler.
    Tayyip Ağam Soçi'de tarih yazarken, Mit, ortadoğuda, Afrika'da, ortaasyada heryerde tarih yazıyor.
    BAE ve Suud'la ilişkiler düzelince ve Kıbrıs'ta bize çelme takılmaya çalışılınca, Suriye'de aşiretler hareketleniverdi.
    Eşzamanlı Kerkük.
    Bu arada bizim basın vermiyor ama Fransa tvlerinde, Türkiye- Fransa savaşır mı tartışmaları yapılıyor.

Diğer taraftan Soçi dönüşünde çok önemli bir açıklama geldi, daha önce hiç olmamış bir şey bu:
    Bir Türk Devlet Başkanı ilk defa açıkca İngiltere'yi hedef gösterdi.

"Afrika ülkelerinin takındığı bir tavır var. Diğer taraftan diriliş halinde olan ülkeleri, direnen ülkeleri susturmak, durdurmak için adım atan ülkeler var. Mesela İngilizlerin tavrı… İngilizlerin Rusya ile münasebetlerinin nasıl olduğunu biliyoruz, tamamen ters. Bir taraftan da Kıbrıs’ta bize de çelme takmaya çalışıyorlar."
    Bizim basın bunu görmüyor. Türk Devlet Başkanı İngiltere'yi hedef gösteriyor, Türk medyası açıklamayı sansürlüyor. Yenişafak bile kısmen verebildi. Putin reisin gelmemesinin sebebi bu olmalı, Wagner değil.

Fransız tvlerinde, ''Türkiye bize nasıl diklenebilir'' diyorlar. Fransız Ordusu Yunanistan'da konuşlandı. Ulla size Gabon, Nijer dikleniyor. Tabii diklenilen, Macron Fransa'sıdır. Macron'un iktidarda kalması gerekiyor.

Afrika'da sıra, İngiltere kontrolündeki Doğu Afrika'ya geldi galiba. Burada da Wagner kullanılacak.

Bu arada Kerkük'de Kürtler desteklenmeli. Suriye'de de Kürtler desteklenmeli. Açıktan değil tabii. El altından.
    Kız almışız kız vermişiz abi...))))))))))))))) Kürtler iyidir be ya...

Soçi dönüşü yapılan açıklamalar piyasaları etkileyebilir. Dikkat...
    @erefefik

6. Yzb Hakan
    @hakaanyzb
    Gümüşhane’de kız meselesi yüzünden kuzenler arasında kavga çıktı.

Kuzenlerden birisi diğerini boğazından bıçaklıyor.

Bıçaklayan şahıs kuzeninin öldüğünü düşünerek evinde silahla intihar ediyor.

Sevgilisinin intihar ettiğini öğrenen kız da silahla intihar ederek canına kıyıyor.
    Yzb Hakan
    @hakaanyzb
    ·
    6s
    Boğazından bıçaklanan şahıs hastanede tedavi altında.
    @erefefik

7. Yin MR
    @YinZP365
    ·
    5 Eyl
    The US Navy Seawolf-class nuclear attack submarine USS CONNECTICUT has been lost for more than 96 hours with 116 crew members on board.
    Hüseyin Vodinalı
    @HVodinali
    ·
    22s
    Buna ek bir başka iddia da, denizaltının 96 saat değil 5 gündür kayıp olduğu ve kaybolduğu sırada aynı bölgede Çin'in 6G sualtı yeni sonar/silah sistemini deniyor olması.
    @erefefik

8. 🇹🇷Dr. Yüksel Hoş | Jиуксел Xoш
    @yukselhos
    Askerde altımdaki ranzada biri vardı. Uykusunda sürekli konuşur, bağırır, Antep şivesiyle küfürler ederdi. Adama demediğimi bırakmazdım uyutmuyordu ne beni ne kimseyi. Sabaha da mahcup şekilde herkesten özür diler sarılır öper helallik alır, bizlere çay, kek ısmarlardı. Namazını kenarda kılar kimseye bir lafı olmazdı ama adam geceleri coşuyordu işte... Askerî kompleksteki lahmacun fırınında çalışıyordu. O yüzden onu tek sabah ve akşamları görürdük onda da hep sessizdi ama bu her akşam olurdu.

Her gecenin bir yarısı gürültülü küfürler ve ranza zangır sallanıyor en az on dakika bu böyle... Kaç kez kafamı tavana vurmuştum (konteynerdan bir yatakhane idi) tahmin edebilirsiniz ki sinir bozucu bir durum. Kimi dışarı çıkar sigara içerdi o arada kimi de ışıkları açıp çocuğu dürterdi.

Sara nöbeti gibi on onbeş dakika ama gecenin tam ortasında. Yan koğuşlardan da gelen, duvarları yumruklayan mı ararsınız... Ama sabah olur abü bir şey yaptım mı abü yine? Derdi. Ne yapması oğlum ağzımıza s...n derdi millet. Zannedersem o bizleykenki iki üç ay hiç uykumu alamadım.

Neyse,

Birgün bunun karnında omzunda kocaman bir yanık gördük. Bazı kısımlarında deri yok et rengi. Sebebini sorduk. Koğuş kapısını kapattı yanımıza oturdu, kısık sesle
    "Abiler beni küçükken kaçırdılar 1 ay bir depoda hapis kaldım, Allahsızlar bana tecavüz ettiler" diye ağlayarak anlattı. Yapanlardan biri de öz dayısının oğlu. Bulunması da tesadüfen o depoda yangın çıkınca oluyor. Sonra oturdu yarım saat ağladı. Meğer o 1 ay onun hayatını çalmıştı.

20'li yaşlardaki o dağ gibi delikanlının gece o bağırarak feryadını duymalıydınız. Bir daha o ne yaparsa yapsın hiçbir lafımız olmadı. Kulaklara vazelinli pamuk tıkayıp yattık. Her gün hepimiz Kemal kamil diye kadın fondöteni gibi kokan bir vazelin kokuyoruz buram buram... Ne yapalım markette bir o vardı...

Bizim uykumuz kaçıyordu ama adamdan koskoca bir çocukluk çalınmıştı. Hiçbir gürültüsüne tek bir söz eden olmadı daha. Yeni gelenlerden biri öff diyecek olsa, öff diyen adamı haşlardı birisi "kes lan yat zıbar çocuğu rahatsız etme" diye.

Merhamet böyle bir şey işte.
    Kendi rahatsızlığını unutup başkasını düşünüyorsun...

O delikanlıyı bir daha hiç görmedim. Soyadını da unuttuğum için arama yaparak internette de bulamadım doğal olarak. İnşallah mutludur ve aile olmuştur.

Aklıma geldi ve yazdım. Bilinsin ve silinip gitmesin bu anı...
    @erefefik

Sayfa 1432/2367 İlkİlk ... 432932133213821422143014311432143314341442148215321932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •