Sayfa 146/892 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Gesan 35 TL iken foruma kardan adam gelmişti ,keko sen bu hisseyi çok gazliyorsun söylediklerinin hiç biri doğru değil,çok vebal alacaksın demişti..ardından 70 TL de rex gelmişti..oda benzer şeyler söylemişti....90 ve 120 TL lerde de baddog gelmişti..170 lerde de çakır gelmişti..bu gün gördüğünüz gibi 300 leri zorlayan bir gesan var karşımızda...yalandır diyenlerin hepsi kendileri yalan oldular...gesan ileride daha da güzel yerlere gideceğine inanıyorum...sabır sabır sabır..

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben de kwon dostum da ta 20 TL den beri hissederiz..9 aydır bu hisseye bilgi ve tecrübelerimizi aktarıyoruz..bir çok dostumuz bize minnettar..çok da dua aldık..çok şükür bu hissede herkes karda..musadenizle arada bir gırgır yapalım..sanırım bunu hakediyoruz..bu sektörün hisselerinden olan gesani bu gün alanlara da bir gün gelecek sonradan gelenler gıpta ile bakacak...Sasa gibi bir hissedir gesan..bu gün konuştuğumuz beklentileri biz aylar önce burada konuşuyorduk..o vakitler de bazıları inanmayıp hikayedir dediler..oysa gün geldi bunların hepsi teker teker gerçekleşme moduna girdi..
    Kekocan arada geyık iyidir ,, stres atmaya yarar ,, sürekli pıyasa hısse yorar yıpratır ,, bunu dahı anlamayacak bırtakım zavazıngolar olabılır onlarda çok mühim değiller ,, bız şirketimize hep guvendık ve arkasında olduk olmaya devam edeceğiz ,, başta sen olmak üzere birçok arkadaşımız beklentılerı defalarca yazdı çizdi ve yazmaya devam edıyor,,moral motivasyon açısından arada bır saygı çerçevesinde gülmekte bir ihtıyaç !!!

Iyı niyetle eleştiren arkadaşlara saygı ve sevgimiz hep olacaktır ,, zavazıngo takımının söyledıklerının hıcbir önemi yoktur ,, !!!
    Son düzenleme : kwon3; 13-12-2022 saat: 21:01.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Keko,dostum cidden itidalli yaklaşımınla,görgünle,ciddi bir emeğin ürünü olduğü belli olan bilgin ve bu bilgileri paylaşma nezaketinle benim için müstesna bir şahsiyetsin forumda.
    Ama yine de "falancayla biz '20' TL den beri hissedeyiz" demen biraz yakışık almadı. Yani özellikle rakamı vermenin manasını anlamadım. Ben kendi adıma açık konusayim, bu kadar düşükten aldığini özellikle "rakam" verecek kadar vurgulamaya ihtiyaç duymana anlam veremedim. Bu "rakam" vermenin şu anki mevzuda ne gibi bir argüman teşkil ettiğini inan anlamadim. Beni mazur gör ama içinde bir parça "büyüklenme" vardı. Önce rakamı verip sonra da "size de sıra gelecek" gibilerinden nasihatininin de pek bir değeri kalmadi açıkçası.
    Ben daha da açık konusayim. Bu,ben "20" den aldımın vurgusu beni o kadar rahatsiz etti ki "demek ki bu sana yetmemis ki belki de basbayağı doymuş bir hisseyi zekanla bize allayip pulluyor da olabilirsin" diye şüphe de düsurdün içime.
    Tabi ki herkesin bir mukayesesi kendi çapinda iradesi falanı filani var ama madem kendini güzelce ifade ettin ben de net konusayim "Biz 20'lerden almışiz,size de hayrımiz dokunuyor,size de sıra gelecek" tavrın senin olsun dostum. Ben koyun postuna bürünmüş kurtlardan ziyade karşimda bana mertçe dişlerini gösteren düşmanları tercih ederim. İnsallah 15x yaptım vurguna layık biçimde hikayen devam etsin bu hissede.
    Saygılarmla
    Dostum amacım hava atmak veya kibirlenmek değildir...demek istediğim kaliteli hisselerde eğer orta ve uzun yatırımcı olunacaksa ?? zirvelerden almak çok da büyük risk olmaz..eminim ki ilk defa 50 lerden ,100 den, 150 den ,200 den ,250 den ve belki de 300 den alanlar eyvah en yüksekten aldım riskim maximum diye düşünmüş olabilirler..ama zaman geçtikçe o kaygılarının geçtiğini ve geçeceğini düşünüyorum...ama bu düşünceye sahip olmama rağmen kimseye al,tut,sat tavsiyesi vermedim...vermem de...karar daima yatırımcıya aittir ..kar ve zarar da onun olacaktır...herkesin kararı kendinedir...biz burada bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz... inşallah daha da kalacağız..burada yazıyoruz diye kimseye al demeyiz...benim hiç bir zaman ky yi ısıracak dişim olmadı ...vakti geldiğinde ben de hisselerimi sattım ama benden alanlar da çok kazandı...en son konka,alka,karşı,Teknosa hisselerinde yazdım..bunların hepsi de kat be kat gittiler..beni tanıyanlar zaten taniyor .tanımayanlar da belli bir süre sonra tanıyorlar...

4.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Keko,dostum cidden itidalli yaklaşımınla,görgünle,ciddi bir emeğin ürünü olduğü belli olan bilgin ve bu bilgileri paylaşma nezaketinle benim için müstesna bir şahsiyetsin forumda.
    Ama yine de "falancayla biz '20' TL den beri hissedeyiz" demen biraz yakışık almadı. Yani özellikle rakamı vermenin manasını anlamadım. Ben kendi adıma açık konusayim, bu kadar düşükten aldığini özellikle "rakam" verecek kadar vurgulamaya ihtiyaç duymana anlam veremedim. Bu "rakam" vermenin şu anki mevzuda ne gibi bir argüman teşkil ettiğini inan anlamadim. Beni mazur gör ama içinde bir parça "büyüklenme" vardı. Önce rakamı verip sonra da "size de sıra gelecek" gibilerinden nasihatininin de pek bir değeri kalmadi açıkçası.
    Ben daha da açık konusayim. Bu,ben "20" den aldımın vurgusu beni o kadar rahatsiz etti ki "demek ki bu sana yetmemis ki belki de basbayağı doymuş bir hisseyi zekanla bize allayip pulluyor da olabilirsin" diye şüphe de düsurdün içime.
    Tabi ki herkesin bir mukayesesi kendi çapinda iradesi falanı filani var ama madem kendini güzelce ifade ettin ben de net konusayim "Biz 20'lerden almışiz,size de hayrımiz dokunuyor,size de sıra gelecek" tavrın senin olsun dostum. Ben koyun postuna bürünmüş kurtlardan ziyade karşimda bana mertçe dişlerini gösteren düşmanları tercih ederim. İnsallah 15x yaptım vurguna layık biçimde hikayen devam etsin bu hissede.
    Saygılarmla
    Ömür kardeşim müsade edınde o kadar da keyfını sürelim ,, insanların tercıhlerının doğru olduğunu görmesi bence büyük mutluluk ,,

Keko da burada harbiden emeği olan bır arkadaş , saygı ve sevgi çerçevesinde cıddı manada faydalı olmaya çalışan bütün bılgı ve tecrübe bırıkımini elinden geldığınce aktarmaya çalışan bır dostumuz ,, İnan bu ortamlarda keko gıbı insanlar pek kalmadı ,,

Herkesın yazdığını okumalı ancak son kararı kendımiz vermelıyiz,, buralar sanal ortamlar bırilerine de geregınden fazla güvenmekte doğru değil bu kım olursa olsun ,, ama iyi nıyetlı insanları da kaybetmemek gerek ,,

Sanırım borsaya yenı gırmış bir kardeşimizsin buradakı üç beş tane değerli insanla karşılaşman senın ıçın büyük şans ,,,çok ve sürekli yazmak yerıne onlardan istıfade et,, elbette yazabılırsın istedığın gıbı yanlış anlama ,,ama şuan tecrübe etmen gereken çok şey var !! Burası kurtlar sofrası !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Ömür "törpüsü" bey, Eski Yunan'dakiler senin kadar septik değildir sanırım.
    Allah sana maruz kalanlara, yakınlarına sabır versin.

Yolun, bahtın açık olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ömür kardeşim müsade edınde o kadar da keyfını sürelim ,, insanların tercıhlerının doğru olduğunu görmesi bence büyük mutluluk ,,

Keko da burada harbiden emeği olan bır arkadaş , saygı ve sevgi çerçevesinde cıddı manada faydalı olmaya çalışan bütün bılgı ve tecrübe bırıkımini elinden geldığınce aktarmaya çalışan bır dostumuz ,, İnan bu ortamlarda keko gıbı insanlar pek kalmadı ,,

Herkesın yazdığını okumalı ancak son kararı kendımiz vermelıyiz,, buralar sanal ortamlar bırilerine de geregınden fazla güvenmekte doğru değil bu kım olursa olsun ,, ama iyi nıyetlı insanları da kaybetmemek gerek ,,

Sanırım borsaya yenı gırmış bir kardeşimizsin buradakı üç beş tane değerli insanla karşılaşman senın ıçın büyük şans bence çok ve sürekli yazmak yerıne onlardan istıfade et,, elbette yazabılırsın istedığın gıbı yanlış anlama ,,ama şuan tecrübe etmen gereken çok şey var !! Burası kurtlar sofrası !!!
    Tamam,söylediklerinin çoğunda haklısın. (Hala yaziyor olacagim ama) Bh borsa aleminde hisseyle ilgili her telden ve her kalibreden yığın yığın bilgi akışı var (normali bu zaten). Hrrkes kendi kapasitesinin elverdigi ölçüde bu verilere bir anlam biçip sonra kararlar alıyor. E simdi açik ve net sorayim sana:
    Hani şu "Türkiyede bugüne kadar yapilmis RESlerin üçte birini GESAN yapmi' gibi her halinden abartı akan bir veriyi benim gibi bir acemi bile yemezken -hadi seni geçtim- hisse 20 lirayken bile engin bilgisiyle her şeyi süzen Keko gibi arkadaşlarin sadece şirketin tarihcesinde geçen bu bilgiyi "argümanin tuhaf iddiasina ve aćik acik hatalı olma ihtimalini sezebilecek çapı olmasina ragmen baliklama atlamasina ben artik eskisi gibi "hata" olarak bakamayacağim. Evet,bilinçli bir yaniltma oldugunu sanmamakla beraber "hisseyi" parlatmaya yarayacak bir argüman olmasi yeterli görülmuş belli ki! E soran olursa da,kendi sitelerine koymuşlar diye de cevap da hazir. Yani "yav böyle şey olur mu,bu bilgi cidden tuhaf bir abartıda,dur şuna bakayim" demek yerine bi de üste her yerde bunu vurguluyorsan "ben 20'lerden beri buradauim he heyyy" vurgusu içimdeki sis bulitlarini dağitmis oldu. Son kez söyluyorum: Bilinçli bir yaniltma oldugunu düşünmuyorum ama yeter ki hisseye yarayan bir argüman olsun aceleciliği ile (normalde kendi profiline hiç uymayip) bu argümana baliklama atlanip bir de boyuna bize de aktariliyorsa maksat "ne olursa olsun yeter ki şirketi allayacak bir şey bulalaim" niyetinin de derinlerde olabilecegini gösterdi.
    Evet çok yazdim ama sağ olun sayenizde bu sofrada menüde olmaktansa sofraya oturmaya talibiz!

7.  Alıntı Originally Posted by Sabolc Yazıyı Oku
    Ömür "törpüsü" bey, Eski Yunan'dakiler senin kadar septik değildir sanırım.
    Allah sana maruz kalanlara, yakınlarına sabır versin.

Yolun, bahtın açık olsun.
    Senin gibilere cevabim çok basit: Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana iki katını versin"
    Hem ben senin gibilerine maruz kalınca böyle gülümsemeyi de becerebiliyorum,kapiş

Sayfa 146/892 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •