Originally Posted by
keko
Arkadaşlar ben de kwon dostum da ta 20 TL den beri hissederiz..9 aydır bu hisseye bilgi ve tecrübelerimizi aktarıyoruz..bir çok dostumuz bize minnettar..çok da dua aldık..çok şükür bu hissede herkes karda..musadenizle arada bir gırgır yapalım..sanırım bunu hakediyoruz..bu sektörün hisselerinden olan gesani bu gün alanlara da bir gün gelecek sonradan gelenler gıpta ile bakacak...Sasa gibi bir hissedir gesan..bu gün konuştuğumuz beklentileri biz aylar önce burada konuşuyorduk..o vakitler de bazıları inanmayıp hikayedir dediler..oysa gün geldi bunların hepsi teker teker gerçekleşme moduna girdi..
Kekocan arada geyık iyidir ,, stres atmaya yarar ,, sürekli pıyasa hısse yorar yıpratır ,, bunu dahı anlamayacak bırtakım zavazıngolar olabılır onlarda çok mühim değiller ,, bız şirketimize hep guvendık ve arkasında olduk olmaya devam edeceğiz ,, başta sen olmak üzere birçok arkadaşımız beklentılerı defalarca yazdı çizdi ve yazmaya devam edıyor,,moral motivasyon açısından arada bır saygı çerçevesinde gülmekte bir ihtıyaç !!!
Iyı niyetle eleştiren arkadaşlara saygı ve sevgimiz hep olacaktır ,, zavazıngo takımının söyledıklerının hıcbir önemi yoktur ,, !!!
Son düzenleme : kwon3; 13-12-2022 saat: 21:01.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri