Sayfa 149/207 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199 ... SonSon
Arama sonucu : 1652 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

1. Temettü verimi yüksek holdingler
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

2. Sayın ferden , Bu borsada temettü verimliliği, f/k küçüklüğü gibi olumlu veriler sökmüyor.
    7 milyonu geçen küçük yatırımcı, peş peşe uçurumdan atlatan Koyun sürüsü gibi çör çöp kağıtlara koşuyorlar,
    Ne diyelim hayrını görsünler.

3. Ya bu enerji şirketlerinin patronları enayi yada bu işte terslik var 1 senede 15 e katlamış hissede daha yeni başlıyoruz diyen hustat lari da anlamak mümkün değil

4. https://youtu.be/ZssphnyHnVg?si=vbs7wM_0HCIr6iYm

Ben gene sana vurgunum ....

Yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Sayın ferden , Bu borsada temettü verimliliği, f/k küçüklüğü gibi olumlu veriler sökmüyor.
    7 milyonu geçen küçük yatırımcı, peş peşe uçurumdan atlatan Koyun sürüsü gibi çör çöp kağıtlara koşuyorlar,
    Ne diyelim hayrını görsünler.
    Sayın arpaci55, manipülatörlerin peşinde koşan ufaklık koyun sürüleri nerede otlar bu saatten sonra beni fazla ilgilendirmiyor. Yabancı ayağına atarsa ne alacakları belli, büyük bankalar ve holdingler. Ben o küçük tahtalardan milyon liralık alım emirleri giremem. Alım yapacağım yerler ve miktarlar belli. endekse göre sahol negatif ayrıştı, zamanı geldiğinde fazlasıyla telafi eder. Akbank'ı düş 60 milyara bedava sanayi holding. Ciddi nakit pozitif pozisyon taşıyorlar. Şapkadan tavşan çıkabilir. Acelem yok. Rahat olalım. Yerliler içerde değişik bir düzen kurdular filmin sonunda ponzi sistemi patlayabilir burası güvenli mekan.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

6. Sabancı, Oyak hisselerini sevmem ama nedense bugün sabah biraz sahol alım yap diye iç ses kükredi, hayırlısı bakalım 🤨

7. Şartlar ve ortam çok değişti ama biz borsadaki şirketlerini toplam değerinin on milyar dolar olduğu günleri biliyoruz. 15 kat düştüğü günleri biliyoruz.
    Bugüne kadar 100 den fazla şirketin battığı yok olduğu ya da kottan çıkarıldığını biliyoruz.
    Çok güvendiğiniz ve çok kazandıran şirketin bir sabah tahtasının kapalı olduğu günleri biliyoruz. Olumsuzluklar saymakla bitmez. Dizlerimizi çok döğdük çok ağladık.

İşte onun için biz eskiler borsada kazanmaktan önce kaybetmemeyi esas almışımdır.
    Fazla uzatmayayım spek ne yaparsa yapsın her şirket birgün gerçek değerini bulur.

Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Sayın arpaci55, manipülatörlerin peşinde koşan ufaklık koyun sürüleri nerede otlar bu saatten sonra beni fazla ilgilendirmiyor. Yabancı ayağına atarsa ne alacakları belli, büyük bankalar ve holdingler. Ben o küçük tahtalardan milyon liralık alım emirleri giremem. Alım yapacağım yerler ve miktarlar belli. endekse göre sahol negatif ayrıştı, zamanı geldiğinde fazlasıyla telafi eder. Akbank'ı düş 60 milyara bedava sanayi holding. Ciddi nakit pozitif pozisyon taşıyorlar. Şapkadan tavşan çıkabilir. Acelem yok. Rahat olalım. Yerliler içerde değişik bir düzen kurdular filmin sonunda ponzi sistemi patlayabilir burası güvenli mekan.
    Baktığınız tarihe göre farklı çıkarım yapmak mümkün.
    04.03.2022 tarihinde 15.60 civarında almıştım.
    Ayrıca sonra temettü de aldım.
    Şu andaki fiyat ile kıyaslayınca fena sayılmaz.
    Daha geriye gidersek daha farklı sonuç mümkün.
    Tabiki yüksek fiyattan alan için tatmin etmeyebilir.
    Şunun için yazıyorum başka bir amacım yok.
    Sadece zamanlama ve fiyat ile sabır çok önemli bunu herkes biliyor diyenler olacak elbette ama realite bu ister kabul edelim ister etmeyelim.
    Yy.tv.degikdir.
    Sagliklar

Sayfa 149/207 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •