Originally Posted by
hepsonradan
tamam hocam sen öyle inan, bak işine... oturmuş laf anlatmaya çalışıyorum ben de. klasik malum parti seçmeni kafası... böyle düşünüyorsan borsada işin ne ayrıca? kaybeden hep yatırımcıymış, yav he he son 1 yılda parasını 5'e-10'a katladı be yatırımcı borsada. şu ezik polho'yu bile 1.60lardan alıp 6 ay sonra 4.80den satan varsa 3 kat kazanmış dahası ne? uzaya çıkan yüzlerce hisse malum. ben hisse alıp "tevekkül" etmiyorum (zaten allah inancım yok, sadece bilime inanırım), at gözlüğümü çıkarıyorum, duygularımın aklımın önüne geçmesine müsaade etmeden düşünmeye çalışıyorum. şu an burada örnek gösterilen BERA'da kaç yıl bekledik haberiniz var mı? eski adı kombassan'dır, grafiğine bir bakın, üşenmezsiniz o geberik fiyatlarda forumda neler yazılmış okuyun... ADESE, TMPOL, BEYAZ OTO, DOCO... bunlar sadece benim örneklerim, kimbilir daha rezil ne hisseler vardır. borsada kazanmanın tek şifresi var: SABIR, SABIR, SABIR... sabırla bekleyeceksiniz, kağıtla duygusal bağ kurmayacaksınız ve satacağınız yeri bileceksiniz. mesela şimdi -düşük ihtimal ama- polho bu sene 6.00 görse ve satmazsanız düşünce ağlamaya hakkınız yok.
Yer İmleri