Sayfa 15/614 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 113 - 120 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Adamın yazısından siyasi partisinide çıkardın ya bravo🤣🤣
    6 dan sattık 12 oldu, nasıl bir açıklama yaprsın ya da pd/dd si 10 u gördü..
    Yazık olmaz mı senin lafını dinleyip 6 dan satana..
    Ha isteyen 3 den satsın isteyen 30 dan..
    Forum okuyupta hareket edene de herşey mübah..
    Benim gözümde şirket 30 tl altında satan ağlamasın desem olur mu?
    Herkes istediği yerden satsın arkadaşlar ama ortak fikrimiz ptronun alengir çevirdiği..
    Ben sabırla bekleyeceğim..
    Yüklü bi paketim var onu aklımdaki hedefte, her ay 20 tane alıyorum onu da çocuklara bırakacağım..
     Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    tamam hocam sen öyle inan, bak işine... oturmuş laf anlatmaya çalışıyorum ben de. klasik malum parti seçmeni kafası... böyle düşünüyorsan borsada işin ne ayrıca? kaybeden hep yatırımcıymış, yav he he son 1 yılda parasını 5'e-10'a katladı be yatırımcı borsada. şu ezik polho'yu bile 1.60lardan alıp 6 ay sonra 4.80den satan varsa 3 kat kazanmış dahası ne? uzaya çıkan yüzlerce hisse malum. ben hisse alıp "tevekkül" etmiyorum (zaten allah inancım yok, sadece bilime inanırım), at gözlüğümü çıkarıyorum, duygularımın aklımın önüne geçmesine müsaade etmeden düşünmeye çalışıyorum. şu an burada örnek gösterilen BERA'da kaç yıl bekledik haberiniz var mı? eski adı kombassan'dır, grafiğine bir bakın, üşenmezsiniz o geberik fiyatlarda forumda neler yazılmış okuyun... ADESE, TMPOL, BEYAZ OTO, DOCO... bunlar sadece benim örneklerim, kimbilir daha rezil ne hisseler vardır. borsada kazanmanın tek şifresi var: SABIR, SABIR, SABIR... sabırla bekleyeceksiniz, kağıtla duygusal bağ kurmayacaksınız ve satacağınız yeri bileceksiniz. mesela şimdi -düşük ihtimal ama- polho bu sene 6.00 görse ve satmazsanız düşünce ağlamaya hakkınız yok.

2. Yarın genel kurula giden varsa en derin sevgilerimizi iletsin yönetim kuruluna

3.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Yarın genel kurula giden varsa en derin sevgilerimizi iletsin yönetim kuruluna
    Yönetim kuruluda yarın yatirimciya en derin sevgilerini sunacak merak etme.

4. çilehanenin dert ortaklari
    Genel kurulda gundem dışı bir karar alabilme hakki var midir?

5. Öyle şey olmaz

6. Hsbc pazartesi ve salı günü 900 bine yakın satış yaptı. Pazartesi takasında 830 bin civarı vardı. Şimdi o kadar satış yapıldığı halde şuanda yine 838 bin hscb takasında lot var. Kimin malını satıyor bu

7. İlk 2017 şubatta gördüğü seviyeden maliyetim var (geçen sene aldım), aradan neredeyse 4,5 yıl geçmiş hala aynı. 4.5 yıl önce döviz emtia ne durumdaydı ? bu saçmalığı insanlar görsün ya

8. Polisanda 5 kg boya kaç paraydı 1 yıl önce şimdi kaç para bilen varmı? Direk boya alsak stok yapsak şimdi satsak en az %50 kar vardır.

Sayfa 15/614 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •