Sayfa 15/1012 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Allah korusun,biz Türkler göç edersek yine kendi ülkemiz içinde göç ederiz.
    Anadolu içine çekilir tekrar ülkemizi kurtarırız.(bizler Anadolu çocuğuyuz-Toroslar zapt edilmez)
    Göç etme riski ile düşünürsek,altın yerine köyler/imiz de yatırım yapmak daha mantıklı.(bence)
    Ankara , inebolu arası belki biraz sol Araç veya Daday'da patates yetiştirebileceğim yerlere bakardım .
    20 yıl önce genç iken.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ankara , inebolu arası belki biraz sol Araç veya Daday'da patates yetiştirebileceğim yerlere bakardım .
    20 yıl önce genç iken.
    Yavuz senin tuzun kuru, kırsalda evlerin var(Ağva ve Adana)..

3. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi"ne gönderdiği mesajda, önümüzdeki dönemde sermaye piyasalarını daha da derinleştirme ve daha geniş bir kesime ulaştırma konusuna özel önem vereceklerini ifade ederek, Otomatik Katılım Sistemi'ne ek olarak ikincil bir emeklilik sisteminden, halka arzların artırılmasına, Türk Lirası cinsi ürünlerin cazibesinin ve çeşitliliğinin artırılmasına kadar geniş bir yelpaze adımlar planladıklarını açıkladı.

iblis tarihi zirveyi geçerken bile ayı patterni yapıyor. hangisi doğru? ikili tepe mi? ayı patterni mi? pattern bu https://www.yatirimkredi.com/uc-yuka...ormasyonu.html

bence çoktan elini belli etti. onun içün satmıyorum. tepeyi deler geçer diyorum.

kuduz filminden gelsin. dağlar seni delik delik delerim. https://www.youtube.com/watch?v=ofXDmlT3lrw

5. Haber filan etki etmedi THYAO'ya

<<<<<<<
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...lamiyor/291510

THY'nin başı A320- A321 neo uçaklarındaki Pratt&Whitney motorlarla dertte. 16 uçak yerde, uçurulamıyor
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi"ne gönderdiği mesajda, önümüzdeki dönemde sermaye piyasalarını daha da derinleştirme ve daha geniş bir kesime ulaştırma konusuna özel önem vereceklerini ifade ederek, Otomatik Katılım Sistemi'ne ek olarak ikincil bir emeklilik sisteminden, halka arzların artırılmasına, Türk Lirası cinsi ürünlerin cazibesinin ve çeşitliliğinin artırılmasına kadar geniş bir yelpaze adımlar planladıklarını açıkladı.
    oks konan paralar buhar oluyor...

biz 3. dünya ülkesiyiz...

londra finans merkezi gibi konusmayalım...

varlık fonu diye birşey kurduk ne kadar borcu var bilinmiyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Borsaya girmeyene ceza, vergi filan gelir sanırım...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Borsaya girmeyene ceza, vergi filan gelir sanırım...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sürekli birden fazla evi olana vergi gelsin deniyor, yazlığı olanlar 2 evden sonra vergi olsun deniyor, aile başı 4 den sonrasına vergi gelebilir.

Hisselere vergi ufukta yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 15/1012 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •