yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
ben zamanında ev sahibine, sana aylık yerine kirayı yıllık peşin öderim ama 9 aylık kirayı peşin sayarım dedim
anlamadı tabii, ben de anaüite diye bir hesaplama var, gelecekteki ödemenin halihazırdaki değerini gösterir
onu da belirleyen faiz oranı ve ödemenin defaten mi yoksa aralıklı olarak mı yapılacağıdır dedim kavrayamadı..
Ppf larina ve borçlanma araçlarına satış devam ettikçe , tahvil fiyatları yükselmeye devam ediyor ,buda bu fonların getirilerini torpuluyor ,daha da devam edecek gozukuyor , dış- iç kaynaktan alım.lazim.oda para bitik sanırım
Stopaj iadesine dair bir sorum var,
Misal 40000tl zararla lanet Tbtden çıktım,
Elimde tutmakta olduğum %10 stopajlı ve 400bin tl karda olduğum AFT var. Aftyi satarsam 40bin stopaj çıkacak(%10stopaj başlangıçlı) 40bin tbt zararına karşı 40bin stopaj iadesi alabiliyor muyum?
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Sizin dediginiz gibi birbirlerini tamamen esitlemiyorlar diye hatirliyorum. Uzerinden cok zaman gecti. Myfinans hatirliyordur bence yatirim fonlari basligina yazmaniz daha iyi olabilir. Net olmamakla birlikte eger zararina tbt satarsaniz , aft fonundan olusacak stopaj tutarindan bir miktar indirim oluyordu seklinde hatirliyorum.
Yer İmleri