Vakıf'tan bir arkadaşım için vadeli TL oranı sordum.
Yeni gelen paralar için aylık %41.5 , ancak faizler yükselişe !!! başladı. Pazartesi daha yüksek olabilir dediler.
Vakıf'tan bir arkadaşım için vadeli TL oranı sordum.
Yeni gelen paralar için aylık %41.5 , ancak faizler yükselişe !!! başladı. Pazartesi daha yüksek olabilir dediler.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, itibar etmeyiniz.
Yargıtay İçtihadı Birleştirme Genel Kurulu 24.11.1995 tarihli ve 1994/2 K. 1995/2 T. Sayılı kararı ile, Kira tespitine ilişkin mahkeme kararı ile belirgin hale gelen kira farkı alacağına, ayrıca ihtara gerek kalmaksızın, kira tespiti kararının kesinleştiği tarihten itibaren faiz yürütülmesi gerektiğine karar vermiştir.
Si neye dayanarak faizin işleyeceğini savunuyorsunuz?
Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgiler için teşekkürler. Dolmasına 1 yıl var. Ancak niyetim evi satmak. Ancak kiralardaki zam oranı bu şekilde oldukça, kimse kiradan çıkıpta ev almak istemeyecek.
Ekonominin tüm dengelerini bozduklarından, her şey dengesiz ve belirsiz.Yakın zamanda da düzelecek gibi görünmüyor.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, itibar etmeyiniz.
Maalesef hem açıklanan enflasyon oranlarına göre hem de cepteki enflasyona göre kira artış sınırlamasındaki oran çok düşük kalıyor.
Kiraya verdiği konutu 2 kere %25 zam oranına yakalananlar için aldıkları kiranın alım gücü en az %60 eridi. Kira ile geçinenler evlerini satmak zorunda kalacak.
Fiziki altın ve dövize yönelme iyice artacak.
Yurtdışı aracı kurumlarda açılacak hesaplarla tüm dünya piyasalarına açılma şansı var:
https://pintidegiltutumluyum.com/202...hesap-acilisi/
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
https://twitter.com/ZAMajans/status/...oYathYDcQ&s=19
Maaşlar ortada herkes hesabını buna göre yapsın gariban ev sahiplerine de Allah yardım etsin
50 bin TL alan biri yüzde 50 zam alırsa yeni maaşı 75 bin oluyor.
Ancak 10 bin alanın yeni maaşı 15 bin oluyor.
Biri 25 bin fark alırken, diğeri 5 bin alıyor.
Bu ikisi aynı evrende yaşamıyor mu?
5 bin fark alan MTV sini 25 bin far alandan farklı mı ödüyor?
Bu Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı değil mi?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri