Sayfa 153/1000 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskiden bikaç gün takılır alıcağını alır giderdi.taaa ücbeş ay sonra yer içer gezer tozar parası bitince nickini değiştirip dükkana gelirdi.
    enteresan bir şekilde dükkandan ayrılmıyor bu sefer pala istediğini vermedi mi acaba
    Çok denüşük bişii, kasada sürekli poz. artıyor. enteresan
    dayı işc nin sektiği yerin nasıl bir inflection point olduğunu anlıyor musun...

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Kuyruğu kısıldı herhalde..
    Yada hayat pahalı
    Fazla mesai şart

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bana mı diyon emmi.

ben şeffafım geçende yazdım şekerbank aldım alır almaz kuyruğu gıstırdı emme vob yapmadığımız için gazandık... verdim malı herhangi birşy yok bende...

işsizim de.. varsa iş çalışırım.

3. spottan şeker aldım.. satışları vob dan yaptım. vobdan şekerde cort açınca akşam VOB şeker roketledi +5 sabah da roket açtı vob da.. emme vob yapmıyorum karşılığı var.. yoksa 3 defa margin yediydik..

direk çarpıyor manasız yükseliş..

VOB YAPMAYIN DAYİ KARAMBOLE

4. Hazine günlük 866.450.000 TL. faiz ödüyor, ve kur 15.84...

5.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    dayı işc nin sektiği yerin nasıl bir inflection point olduğunu anlıyor musun...

Ben vob yapmıyorum artık dayu, temettücüyüm
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    selamın aleyküm.

arkadaşlar VOB YAPMAYIN..

Abi longlarımı kapattım.. Pir'imizsin

7. XU100

Son uzatmayı geri almaya niyetli gibi, yurt dışını takip ediyor. NDX zigzag olmalı, zigzagın ikinci kısmı her an ED ye dönebilir, yani sert yukarı ED 2 yapabilir /Tesla flat tamamladı WXY nin sert X ini yapabilir.), olursa bu B dalgası iyice yukarı çeker. NDX zigzag değilse Bist-100 düzeltmesi WXY ye evrilir (zigzag+flat yani).

Yok, NDX zigzagı itki+itkiyse ve hızlanırsa bir anda Bistteki B kısacık kalır, C de uzatır.

Ama şimdilik şöyle bir görüntü var, sanki Tesla sert tepecek, NDX ED 2 ye gidecek gibi, ihtimaldir yani...YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hatalı bu sayım... ilk dalgayı a-b-c saymışsın 3. dalgayı itki saymışsın...A dalgasını LD kabul ediyorsan içsel dalgaları itkisel olur öyle 1.dalgası a-b-c 3. dalgası itki falan sayılmaz...hepsi itki olur 1-3-5 ler yani...

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    XU100

Son uzatmayı geri almaya niyetli gibi, yurt dışını takip ediyor. NDX zigzag olmalı, zigzagın ikinci kısmı her an ED ye dönebilir, yani sert yukarı ED 2 yapabilir /Tesla flat tamamladı WXY nin sert X ini yapabilir.), olursa bu B dalgası iyice yukarı çeker. NDX zigzag değilse Bist-100 düzeltmesi WXY ye evrilir (zigzag+flat yani).

Yok, NDX zigzagı itki+itkiyse ve hızlanırsa bir anda Bistteki B kısacık kalır, C de uzatır.

Ama şimdilik şöyle bir görüntü var, sanki Tesla sert tepecek, NDX ED 2 ye gidecek gibi, ihtimaldir yani...YTD

Sayfa 153/1000 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •