bazı arkadaşlar kağıda aşık olmamak lazım derler ama yataş ı ayırmak lazım. buna aşık olunabılır
bazı arkadaşlar kağıda aşık olmamak lazım derler ama yataş ı ayırmak lazım. buna aşık olunabılır
bakalım işyatırım şimdi nasıl bir değerleme raporu gönderecek
Sn.boga_ayi epeydir değerlendirmenize hasret kaldık. bilanço sonrası fikriniz nedir. tahminimce elinizde hisse vardı
Merhaba sn slm333, evet elimde halen yataş var. Dediğiniz gibi bu kağıda aşık olduk. Sanırım beklenen sonuç geldi bilançoda o yüzden uçup kaçmıyor hisse fiyatı. Beklentim bu performansın diğer çeyreklere yansıması ama esas olarak bence bilançodan ziyade önemli bir açıklama gelecek yıl içinde. Şirket yöneticilerinden 1 2 ay önce yapılan açıklamalara bakmak lazım.... Hepimize bol kazançlar.
teş. evet bende özellikle iki açıklama bekliyorum.aslında 4-5 var ama onlar performansa dayalı
Bu defa bilançoya aşağı yönde tepki vermedi diye 81 den üç beş lot alayım dedim 63 kadar geriledi. 😳
Ytd
sn.cok400 nickli bir ortağımız vardı güzel güzel bilgiler verirdi.nerelerdedir acaba özledik yorumlarını ve vereceği bilgilerini
iş yatırım bir değerleme raporu yayınlaması lazım ama daha değerleyemediler galiba
Yer İmleri