Sayfa 156/1000 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Vıop XLI

1. viop makası garandan atak beklentisi sebebiyle açık olabilir mi? gerçi tek başına o kadar etki etmez heralde

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    viop makası garandan atak beklentisi sebebiyle açık olabilir mi? gerçi tek başına o kadar etki etmez heralde
    Market düşerse eğer ters bir durumda 1 günde 25-30 bin puan düşer direk borçlu kalırsın kısmına hızlı geçmek için açık

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kurumdan aradılar yana yakıla elimdeki spot Garanları istediler 2 günlüğüne
    Açığa satanlar sebebiyledir

4.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    Market düşerse eğer ters bir durumda 1 günde 25-30 bin puan düşer direk borçlu kalırsın kısmına hızlı geçmek için açık
    Tamam vob yapmiyoruz

5. BBVA GARAN'da dün itibari ile %83,13, halka açıklık %16.87 olmuş.

X30 puan listesinde ortalara düşmüş olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Eğer 75-100.000 puan ralli olacak isede enayiler makas çok beleş para diye cort açıp onları donuna kadar soymaya açık..

İkiside aynı oranda borçlu kalabilmek için açık duruyor

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yanlışa yanlış dedim sadece...derdim falan yok...söylediğim şeyin doğru olduğunu sende biliyorsun...güncellenmeli nedir yahu? EW bellidir kuralları rehber ilkeleri v.s.

günümüzde bir sürü uydurmasyon versiyonu çıkmış ama özü bellidir...

bold yaptığım kısmıda dedim zaten dönüp mesajımı bir daha okuyun...bu sayım yanlış deyip kestirip atmadım neden yanlış olduğunu belirttim...1. dalga a-b-c olmaz dedim...

neyse kolay gelsin...
    Sn Türkoğlu, elliott dalga analizini kullanan sayısı arttıkça, istisnaları ve tuzakları artıyor, aynı Prechter' in truncated dalgaları gibi, herkes görünce formasyonu erken tetikleniyor satıcılar ve dalga kısa kalıyor, veya uzatıyor.

İlla ilk dalga 5 li sayılamaz mı, sırf Prechter'in kurallarına uymak için şu 'bence' kötü şekilde saymayı tercih etmiyorum. Başlangıç dalgalarında ED olmaz ya LD ending ya da expanding olmalı, ya da IM olmalı diyor Prechter, oysa son zamanlarda 1 inci dalgalarda neredeyse LD görmek imkansız halde, hepsi full 3 lü ending diyagonal, emtialar, endeksler, kriptolar, bir tane LD görsem dişimi kıracağım dediğim oldu bazen.

Şu şekilde sayılamaz mı, sayılır, ama oldukça estetik dışı;

Belki de şöyle veya sonradan flata dönecek..

Benim asıl vurgulamak istediğim ise, bir dalga uzatmışsa, düzeltme başladığında uzatan kısmı geri alma eğilimine girer...bunu vurgulamak...ve NDX ED ye dönerse nasıl korole oluruz acabanın senaryosunu tahayyül etmek..idi..

Mübarek...patates...yok kaçma...gibi gereksiz ifadeler yakışmadı size...

Çıkıyorum işim var..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    100 KAPLAN GÜCÜ...Nazar değmesun

Sayfa 156/1000 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları