viop makası garandan atak beklentisi sebebiyle açık olabilir mi? gerçi tek başına o kadar etki etmez heralde
viop makası garandan atak beklentisi sebebiyle açık olabilir mi? gerçi tek başına o kadar etki etmez heralde
Eğer 75-100.000 puan ralli olacak isede enayiler makas çok beleş para diye cort açıp onları donuna kadar soymaya açık..
İkiside aynı oranda borçlu kalabilmek için açık duruyor
Sn Türkoğlu, elliott dalga analizini kullanan sayısı arttıkça, istisnaları ve tuzakları artıyor, aynı Prechter' in truncated dalgaları gibi, herkes görünce formasyonu erken tetikleniyor satıcılar ve dalga kısa kalıyor, veya uzatıyor.
İlla ilk dalga 5 li sayılamaz mı, sırf Prechter'in kurallarına uymak için şu 'bence' kötü şekilde saymayı tercih etmiyorum. Başlangıç dalgalarında ED olmaz ya LD ending ya da expanding olmalı, ya da IM olmalı diyor Prechter, oysa son zamanlarda 1 inci dalgalarda neredeyse LD görmek imkansız halde, hepsi full 3 lü ending diyagonal, emtialar, endeksler, kriptolar, bir tane LD görsem dişimi kıracağım dediğim oldu bazen.
Şu şekilde sayılamaz mı, sayılır, ama oldukça estetik dışı;
Belki de şöyle veya sonradan flata dönecek..
Benim asıl vurgulamak istediğim ise, bir dalga uzatmışsa, düzeltme başladığında uzatan kısmı geri alma eğilimine girer...bunu vurgulamak...ve NDX ED ye dönerse nasıl korole oluruz acabanın senaryosunu tahayyül etmek..idi..
Mübarek...patates...yok kaçma...gibi gereksiz ifadeler yakışmadı size...
Çıkıyorum işim var..
100 KAPLAN GÜCÜ...Nazar değmesun![]()
Yer İmleri