Sayfa 157/1027 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    İNG bangası ATM'lerden günlük 1000 USD çekme işlemi veriyor. Az önce itibariyle ilk fizikimi çektim..
    Şimdilik hergün 1000 bangınot devam. Çok ürkersem müracaat vezneye..
    Çabuk davranan yol alır.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Çabuk davranan yol alır.
    fizikiye geçiyorum ama yinede açık söyleyim bu dolarları bizden KHK ile geri alacaklar hissini çok kuvvetli muhafaza ediyorum

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    28-29 mayıs'da Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'in Londra'ya gidecek olması olumlu olabilir.. Onlar Londra'daki yatırımcılara durumu daha iyi izah edeceklerdir..
    bizimkinin faiz teorisinden bahsetmezlerse olumlu olabilir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bizimkinin faiz teorisinden bahsetmezlerse olumlu olabilir
    Reis oraya gittiğinde konuşmuş adamlar şaşırmışlar ne oluyor demişler Mehmet Simsek halleder bence

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Insanlar konusuyor olumsuzluklari duzeltiyor
    Bu konusuyor memleketi batırıyor

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Tekrar çok teşekkür ediyorum
    Müthiş zamanlama olmuş.
    Forumların en büyük faydası bu gözden kaçırdığını başkası görüyor, hele ki söylüyorsa burası gibi faydalı oluyor.
    Direnci aşarsa esas o zaman başka olacak

zamanında biri bana tektudan çık deseydi ben şu anda memurluğu bırakmıştım
    bir halt olacağı yok.

medwig cafede paylaşmış burayada alalım
    dibslerde ki çıkış alarm veriyor

Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -72,0 milyon dolar (önceki 28,8mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -637,9 milyon dolar (önceki -230,9mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -26,2 milyon dolar (önceki -24,8mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -41,5 milyon dolar (önceki -5,8mln)
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben direk bankadan işlemm yapıyorum günlük işlem yapmadığımdan hatta aylık bile yapmadığımdan hiç o farkı düşünmüyorum ben dövizin en yüklü kısmını mayıs 2016 da aldım ve ogün bugüne kadar hiç satış yapmadım
    altın hesabı mı yoksa fiziki altın mı başkan?

Sayfa 157/1027 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •