Sayfa 157/460 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by entelekia Yazıyı Oku
    Aslında o kadar açık ki, hacimle tırmanıyor görüntüsü verdi robot emirlerle, satacak adam aradı ve onlar da tahtaya gelince sattı. Şimdi elinde kalanları yediriyor kurduğu baraj ile. Üstten alanların haline yanarım. Bu hisseyi aşağıya basmassa hiç bir şey bilmiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Ben onu bunu bilmem bu kağıt bundan daha aşağı inmez diyip 2.81 den basım ne varsa topladım. yarın ya ağlarım ya gülerim...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

2. Oyüzden ben seni muhattap almiyorum.daha yeni yaziyorsun burada.nesin necisin.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 50 dk sonra netleşir arkadaslar ama ben hikayenin bitmediğini düşünüyorum tabana vermişti çoktan ytd

4.  Alıntı Originally Posted by melih55 Yazıyı Oku
    Ben onu bunu bilmem bu kağıt bundan daha aşağı inmez diyip 2.81 den basım ne varsa topladım. yarın ya ağlarım ya gülerim...
    Senin kazanman için yanılıyor olmayı dilerim fakat benim amacım polemik yapmak değil. İzleyelim, görelim. Halep ordaysa arşın burada. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. seans içi ikinci kar realize edişi %15 kar satışı yedi fiyatları normalleştiriyor yavaş gitsin hızlı olmasın ytd

6. Bence yukaarda açıktan alanlara gel aldığını buradan ver diyor . Harekete daha devam edecek gibi

7. bi takas atan olsa allah razı olsun derim.

8.  Alıntı Originally Posted by entelekia Yazıyı Oku
    Senin kazanman için yanılıyor olmayı dilerim fakat benim amacım polemik yapmak değil. İzleyelim, görelim. Halep ordaysa arşın burada. Yatırım tavsiyesi değildir.
    dalmaya devam ediyorum. bazan herkesin düşündüğünün tersini yapmak gerekir. ya tutarsa hesabı...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

Sayfa 157/460 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •