2 gün sonra yaptımlarla ilgili 1-2 tweet atmayacağının garantisi yok.. sorun faiz değil..faiz %30 da olsa bu yabancı kaçacak..
sorun Türkiyenin ABD den kopması..yoksa bankalar neden ucuz kalsınki..salak mı adamlar çer çöp hisseler 10 kat çıkmışken bunlar diplerde geziyor..operasyon yapmak için bile bankaları yükseltebilirlerdi..ama yapmıyorlar..MESELE PARA DEĞİL..MESELE CEZA KESİLMESİ.. çünkü yukardaki sahipleri öyle istiyor..
bizimkiler bunu gördü ve borsadaki çöküşü önlemek adına küçük ve sahipli şirketleri yukarı taşıdılar..rest çektiler yani..
biz size muhtaç değiliz mesajı bu..
Bencede asıl mesele demo0kratların tekrar başa gelmesine (halkb davası vs)kendilerince garlar alınmakta! dOlar dolmazı zati mevcut yönetim bilerek yğükseltti! Dediği gibi aslında! En büyük korkum!yaptırım ALLAH sonumuzu hayır eylesin.
konu cahillik malesef.. burda her türden yatırımcı var..
sn karaduman sizi kırmak tabiki istemem ama siz belki param yok yazınca bende haklı olarak ögle yazdım,parası ve pozisyonu olmayanın vop topiginde yazması bence trollüktür selametle
hala bankaların neden çıkamadığını idrak edememişler var..
Geçen bir banka Çakal Çökertme klibi yapmıştı. O zaman içimden durum demek vahim dedim. Sarı Zeybek, Harmandalı vs bir sürü zeybek var aslında arada subliminal mesaj olarak değerlendirdim.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri