O sattı bu sattı oyunları biri baskı koyduruyor biride bir kısım beleş fiyata bir kısımda daha önemli temettüden tamamen beleşe devammm
O sattı bu sattı oyunları biri baskı koyduruyor biride bir kısım beleş fiyata bir kısımda daha önemli temettüden tamamen beleşe devammm
Bana göre her şey yolunda sıkıntı edecek bir durum yok.
Fiyatının düşük olması biraz moral bozucu ama alım için avantaj olarak değerlendirmek lazım.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
200 milyonluk satış yapıldı geçenlerde dünde 500 milyon yatırılan egeperla faaliyete geçti çete hisseyi hala aşşa vuruyor bakalım kimin kafasında patlatacak sonunda🤷🏽♂Şimdilik organize k,yatırımcıya yakındada birilerine patlatacaklardır yakında
Yok böyle bir şey 200 milyonluk g,menkul sat hemen ardından 500 milyon yatırdığın proje faaliyete geçsin hisse sürünmesi olsun normalde 3 tavan olması lazımdı bakalım bu hisselemeler pazarlamalar kimin kafasında patlayacak
Kurumsal yatırımcı, son 1 ayda hep sattı, en az 15 milyon lot, biz bir yerde hata mı yapıyoruz, diyorum, bu fiyattan satılır mı diyorum,
olumlu 3-4 haber çıktı her defasında hep sattılar. Yani ben bir yerde hata yapıyorum, ama bilmiyorum nerede. Tahtada bir gün önce alan ertesi gün dönüp satıyor. Sanki hiç işlem olmuyor.
Bu foreks haberi petrol ofisi önemli ne iş acaba bu nasıl iş böyle neler oluyor böyle iştiraklerde neler oluyor kim bu hisseleme abidikleme pazarlama yapan organizeler izlemede artık yakında İnşallah vursunlar k.yatırımcıya yakında kim bunlar izle incele araştır Yok örneği
İşbankı yöneten azınlık grup maaşlı elemanlar yönetiminde devammmm aaaaaa işfinans borsadaki paylar el değişmiş aaaaa sora işgyo damı acil bşst 100 den çıkış Laz'ım aaaaaaa neler oluyor
Yer İmleri