Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 16/954 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bu ergenus'un burada dokunulmazlığı var.
    kendisi arada böyle gelir, ülkeye de parasına da sayar söver , insanlara da seviyesiz seviyesiz konuşur gider.

sonra ona bir şey yazarsanız konu dışı yazdınız diye siz silinirsiniz.
    zaten burası yeni üye iseniz direkt yeni üye mesajını siliyor. bu ergenus gibi tipleri de kıdemli yapıyor işte böyle böyle.
    (komik olansa kaç sene önce de üyeydim ben buraya, sadece "yeniden" üye oldum) ama kimseye özel muamele yapılmamalı diye düşünüyorum.

2. Halkın her kesiminden büyük çoğunluğunun içten içe inandığı ama dışarıda dile gitiremediği düşünceleri dile getirmiş.
    Ülkeye devlete ve onun kuruluş ilkelerine zerre kadar inanmayan bunları umursamayan milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede.
    Ama böyle forumlarda yazarsan lince uğrarsın.
    Tatlı su milliyetçiliğiyle he baba de babayla günü kurtaracaksın, o zaman senden iyisi yok.
    İnandığını dürüstçe konuşan vatandaştan zarar değil fayda gelir.
     Alıntı Originally Posted by subcomponent Yazıyı Oku
    bu ergenus'un burada dokunulmazlığı var.
    kendisi arada böyle gelir, ülkeye de parasına da sayar söver , insanlara da seviyesiz seviyesiz konuşur gider.

sonra ona bir şey yazarsanız konu dışı yazdınız diye siz silinirsiniz.
    zaten burası yeni üye iseniz direkt yeni üye mesajını siliyor. bu ergenus gibi tipleri de kıdemli yapıyor işte böyle böyle.
    (komik olansa kaç sene önce de üyeydim ben buraya, sadece "yeniden" üye oldum) ama kimseye özel muamele yapılmamalı diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Halkın her kesiminden büyük çoğunluğunun içten içe inandığı ama dışarıda dile gitiremediği düşünceleri dile getirmiş.
    Ülkeye devlete ve onun kuruluş ilkelerine zerre kadar inanmayan bunları umursamayan milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede.
    Tatlı su milliyetçiliğiyle he baba de babayla günü kurtaracaksın, o zaman senden iyisi yok.
    zerre kadar milliyetçi değilim
    anti militarist vs bir insanım
    TL para ben de tutmuyorum zaten kazancım TL değil, ben de sürekli Türkiye'de yaşamadım, yaşamak mecburiyeti de taşımıyorum.
    ülkeye inanmak gibi bir ideolojim de yok ben insana ve sisteme inanırım, ülkedeki sisteme şu an ben de inanmıyorum

ama sorun bunlar değil ki..sorun uslup. adam sataşırken silinmiyor zatı alisi asla, konu dışı filan olmuyor! silinmiyor ama siz ona cevap verirseniz siliniyorsunuz.
    nasıl açıklanır bu?

4.  Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Halkın her kesiminden büyük çoğunluğunun içten içe inandığı ama dışarıda dile gitiremediği düşünceleri dile getirmiş.
    bak dostum bu ülkede gerçekleri söylersen işte böyle küfürle linçle karşılaşırsın.yemediğin küfür kalmaz. sözde ülkede demokrasi var,onlardan olursan ağzına geleni söyle işte yukarıda görüyorsun,ama ötekiysen sen aşağılık bir o.ç oluyorsun onların gözünde. bunlar böyle asarlar keserler biçerler.o yüzden bu ülkeden bi pok olmaz. geçen nisan ayında anamuhalefet liderine yumruk atan bir at hırsız hıyar vardı,işte bunlar o kabileden.çubukta linç vardı beyler linç hemde başrolde bunlar vardı. sivasta bunlar vardı, maraşta bunlar vardı,çorumda bunlar vardı 1977 1 mayısta bunların ağaları vardı vardırda vardı.

5. Basbaglari yazmamissin orda kim vardi,
    marasi,corumu,sivasi,basbaglari halki birbirine dusurmek isteyenler yapti.

.
     Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    bak dostum bu ülkede gerçekleri söylersen işte böyle küfürle linçle karşılaşırsın.yemediğin küfür kalmaz. sözde ülkede demokrasi var,onlardan olursan ağzına geleni söyle işte yukarıda görüyorsun,ama ötekiysen sen aşağılık bir o.ç oluyorsun onların gözünde. bunlar böyle asarlar keserler biçerler.o yüzden bu ülkeden bi pok olmaz. geçen nisan ayında anamuhalefet liderine yumruk atan bir at hırsız hıyar vardı,işte bunlar o kabileden.çubukta linç vardı beyler linç hemde başrolde bunlar vardı. sivasta bunlar vardı, maraşta bunlar vardı,çorumda bunlar vardı 1977 1 mayısta bunların ağaları vardı vardırda vardı.
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Sorun da bu zaten...

Neyse ki çoğunluğu bunlar oluşturmuyor.

Hala umudumuz var.

Kendi gerçeğini çok önemli bir ülke sorunuymuş gibi ortaya getirmek, demokrasi özgürlük diyerek kimseye zerre kadar yararı olmayan duygusal tezahürleri forumlara taşımak, bunlara itiraz edenlere de anaları dahil şu bu diyerek saydırmak, daha da kötüsü bu konuda kendine destekçi bulmak ancak bu sanal forumlara has bir olgu olsa gerek.
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 25-11-2019 saat: 20:21.

halkın sorunlarıyla içiçe ak teşkilat çalışıyor. böyle insanda dert anlamayacaksa kim anlar ya bu vatandaşı. https://twitter.com/AkpCocuklari/sta...77915187208193

8. ben de altivek gibi dusunuyorum bunlar gidene kadar dolardayim....

Sayfa 16/954 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •