ilahi abi
Yukarıdaki benzetme çok hoş :-)
ilahi abi
Yukarıdaki benzetme çok hoş :-)
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı.
Doların hiç canı yok, yapıştı 3.52ye kaldıramıyor kafasını, üstelik bir gözü de aşağıda, her an kendini salacak gibi hissettiriyor. Salmasa bile uzun süre buralarda dolanıp yatırımcısını bıktıracağa benziyor.
Neyse ki hislerimle al-sat yapmamayı önceden öğrenmiştim. Böyle iyice bezdirip sonra bir günde şahlanıp fırlaması da olmadık şey değil.
Dolar ve genel olarak ABD ekonomisi Mayıs sonu Eylul başı arası her zaman yatışa geçer. Tradelar-bankacılar herkes tatilde, ailevi konulara koşturuyorlar, iş/ev degiştiriyorlar yada bunlar gibi baska bir özel işle meşgul durumdalar. Işle ilgili attığım emaillere durmadan tatildeyim, şuna yaz diye otomatik mesaj geliyor. Yaz denilen kişiye yazıyorum ondan da tatildeyim şuna yaz diye başka bir mesaj geliyor![]()
Bay Algo mu?) Başka sitelerde de aynı durumda. 03.03.2016 da 2.92 ler den dolar aldım demiş. bundan sonra 2.78 e kadar devamlı düşmüş. O günden sonra orada bi daha yazmamış. Aldım dediği yer de teknik analizden hiç anlamayan birinin bile iki çizgi, iki indikatöre baksa, alınmayacak yer.
)
Yer İmleri