Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Biraz daha akıl yürüterseniz eminim bulursunuz anlamını

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Amma gölgesinden korkanlar varmış. Birisi diyor O şey , diğeri diyor ki aklını kullan bulursun...... Görende teröristlere şifre gönderiliyor sanacak. Aslı Dolardır, astarı da değeridir. Bugün samanpazarında 7, 70 den alıyorlardı. yani bunun 7 ( yedisi)
    yazılmayınca 70 i kalıyor. Olmaz ki böyle. 7 başka 70 başka ... 7 sinde ne ise 70 nde o' dur.

3. Döviz büfeleri piyasa kapalıyken bile haftalık kapanışın üzerinde bir fiyatlamayla alıp- satıyorsa vardır bir bildikleri.

4. Ayhan başkan, Ankaranın eskisi olarak siz bilirsiniz. BAŞKENTGAZ diye bir doğalgaz firması var. Kartlı sayacıma bugün gaz alayım diye gazmatiğe gittim. Kredi kartı ile satın almak mümkün değil ( düzenek yok )

PTT gazmatikte kredi kartı yeri var ama ne hikmetse kredi kartlarını '' okuyamıyorum, üzgünüm '' diyor. Sonuçta nakitle almaya mı zorlanıyoruz yoksa ben mi beceremiyorum ?

71 liralık pariteyi bilmiyorum ama Kuveyt Dinarı 25 TL olmuş inanılır gibi değil, daha 2 yıl önce bunun yarısı idi. %100 roket , dolar yaya kalmış yanında 3-4 yıla kadar 100 lira olur bu gazla giderse. way be koskoca 100 lük banknot 1 dinar alabilecek en fazla. Nerde bu TL simgesi ? hani çıpalı mıpalı olan güvenilir ve stabilite abidesi bi tasarım şahikası ? utancımızdan mı basamıyoruz paramızın üzerine eyyy tcmb ben tüm hızımla otobana salıyorum kendimi, yallah tazzik...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    71.2 den bozma imkanı mevcut şu anda

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    71.2 den bozma imkanı mevcut şu anda
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Biraz daha akıl yürüterseniz eminim bulursunuz anlamını
    hadi 71 i 7.71 diye anladık diyelim de nokta 2 si ne :)

Bu simgeyi ilk gördüğümde, alttaki kıvrık kısım bize girecek de, ondan öyle yapmışlar demiştim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, HDP'ye yönelik "Kobani soruşturması" kapsamında yapılan gözaltılara muhalefet liderlerinin ses çıkarması gerektiğini, aksi halde "önüne çıkan herkesi tutuklayabilecek olan bu iktidarın" Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'i de tutuklayabileceğini söyledi.

https://cumhuriyet.com.tr/video/avra...caklar-1768971
    Ne alaka
    İki partinin seçmeninde hem ak partiden hem hdpden yoruldu. İkisinide desteklemek zorunda değiller. HDP’nin kobane sevdasının nereden çıktı acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •