Biraz daha akıl yürüterseniz eminim bulursunuz anlamını
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz daha akıl yürüterseniz eminim bulursunuz anlamını
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amma gölgesinden korkanlar varmış. Birisi diyor O şey , diğeri diyor ki aklını kullan bulursun...... Görende teröristlere şifre gönderiliyor sanacak. Aslı Dolardır, astarı da değeridir. Bugün samanpazarında 7, 70 den alıyorlardı. yani bunun 7 ( yedisi)
yazılmayınca 70 i kalıyor. Olmaz ki böyle. 7 başka 70 başka ... 7 sinde ne ise 70 nde o' dur.![]()
Döviz büfeleri piyasa kapalıyken bile haftalık kapanışın üzerinde bir fiyatlamayla alıp- satıyorsa vardır bir bildikleri.
Ayhan başkan, Ankaranın eskisi olarak siz bilirsiniz. BAŞKENTGAZ diye bir doğalgaz firması var. Kartlı sayacıma bugün gaz alayım diye gazmatiğe gittim. Kredi kartı ile satın almak mümkün değil ( düzenek yok )
PTT gazmatikte kredi kartı yeri var ama ne hikmetse kredi kartlarını '' okuyamıyorum, üzgünüm '' diyor. Sonuçta nakitle almaya mı zorlanıyoruz yoksa ben mi beceremiyorum ?
71 liralık pariteyi bilmiyorum ama Kuveyt Dinarı 25 TL olmuş inanılır gibi değil, daha 2 yıl önce bunun yarısı idi. %100 roket , dolar yaya kalmış yanında3-4 yıla kadar 100 lira olur bu gazla giderse. way be koskoca 100 lük banknot 1 dinar alabilecek en fazla. Nerde bu TL simgesi ? hani çıpalı mıpalı olan güvenilir ve stabilite abidesi bi tasarım şahikası ? utancımızdan mı basamıyoruz paramızın üzerine eyyy tcmb
ben tüm hızımla otobana salıyorum kendimi, yallah tazzik...
Bu simgeyi ilk gördüğümde, alttaki kıvrık kısım bize girecek de, ondan öyle yapmışlar demiştim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri