#TAVHL İcra Kurulu Başkanı Sani Şener: "Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi seviyesine çıkarttığı koronavirüs salgını ve buna bağlı alınan önlemler nedeniyle, tüm dünyada işlettiğimiz havalimanlarında yolcu trafiğinde bir düşüş yaşanıyor. Turizm açısından düşük sezonda olmamızdan+... dolayı, yolcu trafiğindeki bu düşüşün şu ana kadar finansal performansımız üzerindeki etkisi kısıtlı oldu. Bununla birlikte, salgının küresel ölçekte turizm ve havacılık sektörünü ciddi şekilde etkilemesi nedeniyle hisse fiyatımızda düşüş yaşanmaktadır. Hissemizin ve +... şirketimizin arkasında olduğumuzu göstermek için Yönetim Kurulumuzda 200 milyon TL’ye kadar hisse geri alımı yapmaya karar verdik. Ülkemizde ve tüm dünyada alınan önlemlerle salgının önümüzdeki haftalarda kontrol altına alınacağına+...ve geçmiş örneklerden de bildiğimiz üzere, havacılık sektöründe hızlı bir toparlanma yaşayacağımıza inanıyoruz." dedi.
Yarın 4.50 açacak gibi duruyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trump neden konuşmuyor Ya seçimi kaybedecek nerdeyse neden müdahale yok Th kardeş cevap lütfen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trump bu krizin atlatılacağına oynuyor, hatta ABD borsalarının yılın 2. yarısında yeni zirvelere geleceğini düşünüyor, bu amaçla da öncelikle payroll tax'ı (bordrolardaki vergi kesintilerini) yılsonuna kadar sıfırlayacak, vergi indirimlerini bordroluların harcindekilere de yayacak, şirketlere de bir kıyak yapacak, FED faizleri sıfıra doğru çekecek, repo piyasası kanalıyla günde 100 milyar dolar civarında fonlamalara devam edecek, mümkün mertebe piyasaya likidite enjekte edilecek, bu politikaların yılın 2. yarısında tam de seçim arifesinde meyve vermesini ümit ediyor Trump
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Trump önce virüs tırı vırı bunlar yılda gripten ölen çok dedi bir çok insana güven verdi ki esasında bunlar hep aynı kaptan yemek yerler tuzağı kurdular.... Sonra çıkmış diyorki uçuşları yasaklıyoruz... Amaçlarına ulaşınca bence sağlık ocağında beleş aşı bile olacağız. Kimbilir ne alacağız.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ben şahsen yatırım tavsiyesi olmamak kaydıyla stratejimi söyleyim : Ağırlık Halkb olmak üzere dün de Ekgyo,Thy,Tskb,Krdmd,Edip,Escom ekledim heybeye. Al sat veya sat al yapmayı düşünmüyorum bana göre değil; lot azaltip zararini gördüm.Bu yüzden alıp üstüne yattım.Bunlar da batarsa zaten çok şey batmış demektir.Şu an piyasalar olmeyecekse depresyonda.Depresyonda olan biri bu durumdan hiç çıkamayacağını düşünür. Her şey karamsar görünüyor şimdi o yüzden. Ben zararına satmayı bıraktım şirketler batmadigi sürece.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri