Sayfa 1624/2310 İlkİlk ... 6241124152415741614162216231624162516261634167417242124 ... SonSon
Arama sonucu : 18476 madde; 12,985 - 12,992 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Hamas

Merkez İsrail 'de, Tulkarem de bir İsrail kontrol noktasını basmış.
    @erefefik

2. El Kassam Tugayları Sözcüsü:

60 saatten uzun süredir düşman bize karşı koyamıyor.

Unsurlarımız farklı bölgelerde çatışmaya devam ediyor.

Düşman bizi Batı Şeria’dan bekliyordu.

Elimizde çok sayıda rehine var.

Uzun savaşa ve tüm olasılıklara hazırız.
    @erefefik

3. Putin:

“ABD'yi Filistin-İsrail savaşına müdahale etmemesi konusunda uyarıyorum. ABD eğer müdahale ederse Filistin'e açıkça yardım ederiz…”
    Yeme bizi Putin Reyis. Hamas, Urus stratejisiyle savaşıyor. "Açikça" dediğine göre, zati el altindan yardim etmisler.
    @erefefik

4. Irak, Hasdi Sabi:
    ABD nin en ufak müdahalesi halinde, Hamas yanında savaşa dahil olacağız ve Irak 'da bulunan tüm ABD hedeflerini vuracağız.
    @erefefik

5. İsrail’in eski Başbakani Naftali Bennett:

▪️“Bu savaş, bağımsızlık savaşımızdan çok daha sert. Devlet tarihimizin en kötü dönemi.”
    ▪️“Bu Yom Kippur gibi de değil, Yom Kippur’dan 100 kat daha kötü, çünkü burada bebeklerin, çocukların sistematik şekilde katledilmesinden bahsediyoruz.”
    ▪️“Burada kendimizi savunabilmek için bir Yahudi devleti kurduk, şimdi saldırıya geçme vakti.”
    ▪️“Sonuç olarak bu İran’a karşı, yani Hamas, İslami Cihad ve Hizbullah’ı kontrol eden ahtapota karşı bir savaş.”
    ▪️“Karşımızda bir Nazi yapısı var, onlarla Nazilermiş gibi mücadele etmeliyiz.”
    ▪️“Nazilere ne yapardıysak, onlara da onu yapmalıyız.”

- Kanal 12 -
    Nazi mi dedi? ))))))))))

Israil'in kurucusu Ben Gurion, Menahen Begin ve Ariel Şaron, SS Waffen yetistirmesidirler.
    Israil Devleti, Alman derin devleti içindeki bir tepişmenin sonucu olarak kuruldu.
    Ingiltere ile alakası yoktur.
    @erefefik

6. Rusya Devlet Televizyonu:
    3.DÜNYA SAVAŞININ BAŞLADIĞINI DUYURDU.
    @erefefik

7. Sosyal medyada görüntüler dolaşiyor.
    Hamas, 2 Israil'li esiri infaz etmiş.
    @erefefik

8. Voice Of Levant
    @VoiceOfLevant
    ·
    2s
    İsrail ordusu Hizbullah'ı tehdit etti:

"Hizbullah'ın savaşa katılması halinde İsrail ordusu Şam'ı tamamen yerle bir edecek."
    Doğruysa, Hizbullah, hem Golan'dan hem Lubnan'dan Israil'e saldirmiş.
    7 Hizbullah militani öldürülmüş.
    @erefefik

Sayfa 1624/2310 İlkİlk ... 6241124152415741614162216231624162516261634167417242124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •