Hamas
Merkez İsrail 'de, Tulkarem de bir İsrail kontrol noktasını basmış.
Hamas
Merkez İsrail 'de, Tulkarem de bir İsrail kontrol noktasını basmış.
@erefefik
El Kassam Tugayları Sözcüsü:
60 saatten uzun süredir düşman bize karşı koyamıyor.
Unsurlarımız farklı bölgelerde çatışmaya devam ediyor.
Düşman bizi Batı Şeria’dan bekliyordu.
Elimizde çok sayıda rehine var.
Uzun savaşa ve tüm olasılıklara hazırız.
@erefefik
Yeme bizi Putin Reyis. Hamas, Urus stratejisiyle savaşıyor. "Açikça" dediğine göre, zati el altindan yardim etmisler.Putin:
“ABD'yi Filistin-İsrail savaşına müdahale etmemesi konusunda uyarıyorum. ABD eğer müdahale ederse Filistin'e açıkça yardım ederiz…”
@erefefik
Irak, Hasdi Sabi:
ABD nin en ufak müdahalesi halinde, Hamas yanında savaşa dahil olacağız ve Irak 'da bulunan tüm ABD hedeflerini vuracağız.
@erefefik
Nazi mi dedi?İsrail’in eski Başbakani Naftali Bennett:
▪️“Bu savaş, bağımsızlık savaşımızdan çok daha sert. Devlet tarihimizin en kötü dönemi.”
▪️“Bu Yom Kippur gibi de değil, Yom Kippur’dan 100 kat daha kötü, çünkü burada bebeklerin, çocukların sistematik şekilde katledilmesinden bahsediyoruz.”
▪️“Burada kendimizi savunabilmek için bir Yahudi devleti kurduk, şimdi saldırıya geçme vakti.”
▪️“Sonuç olarak bu İran’a karşı, yani Hamas, İslami Cihad ve Hizbullah’ı kontrol eden ahtapota karşı bir savaş.”
▪️“Karşımızda bir Nazi yapısı var, onlarla Nazilermiş gibi mücadele etmeliyiz.”
▪️“Nazilere ne yapardıysak, onlara da onu yapmalıyız.”
- Kanal 12 -))))))))))
Israil'in kurucusu Ben Gurion, Menahen Begin ve Ariel Şaron, SS Waffen yetistirmesidirler.
Israil Devleti, Alman derin devleti içindeki bir tepişmenin sonucu olarak kuruldu.
Ingiltere ile alakası yoktur.
@erefefik
Rusya Devlet Televizyonu:
3.DÜNYA SAVAŞININ BAŞLADIĞINI DUYURDU.
@erefefik
Sosyal medyada görüntüler dolaşiyor.
Hamas, 2 Israil'li esiri infaz etmiş.
@erefefik
Doğruysa, Hizbullah, hem Golan'dan hem Lubnan'dan Israil'e saldirmiş.Voice Of Levant
@VoiceOfLevant
·
2s
İsrail ordusu Hizbullah'ı tehdit etti:
"Hizbullah'ın savaşa katılması halinde İsrail ordusu Şam'ı tamamen yerle bir edecek."
7 Hizbullah militani öldürülmüş.
@erefefik
Yer İmleri