Sayfa 163/2347 İlkİlk ... 631131531611621631641651732132636631163 ... SonSon
Arama sonucu : 18770 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Aywaaa...
    Izrail ve mısırla aralar düzeltilecekmiş. Aktiflere hangi fayladar gelir?

BAE hangi işlere para verecek?
    Ne kadar verecek?
    Gelecek para 2022 yılı bütçe açıklarımızı karşılayacak mı?

Yapasın angarada bir soruşturma. Alasın cevap..
    Bizi de aydınlatasın.
    Bence en kritik noktalar bu be yaaa...!

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Bence bu da önemli ;

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, BBC Türkçe'ye konuştu:
    "Biz Batı'nın içindeyiz, Avrupa'nın bir üyesiyiz, öyle Şangay, Moskova filan değil."
    https://twitter.com/bbcturkce/status...27849247133696

Ama en önemlisi Esad'la barışmamak.
    Bu yazıyı dün eklemiştim. Dogrusu tamamini okumamistim. Simdi de epey okudum ama yine de tamamini okumadim. Uzun bir yazi, pek cok konuda fikir beyan etmis.

"Tayyip Erdogan olmasa da olurdu" diyor.Bizi asil yaratan Erbakan Hocadir diyor. Tayyip Erdogan'i kucultmeye calisiyor,bunu inceden yapiyor. Bu dogru degil,millet Erbakan Hoca'ya %20,85 oy verdi. Tayyip Erdogan'a %50'nin uzerinde oy verdi. Daha once bunu sadece bir kisiye vermisti: Menderes %56. Ecevit'e ise %47 vermisti. Rakamlarda yanlislik varsa kusuruma bakmayin.

Feto , feto olarak yoktu diyor. Ama cemaat olarak vardi. Hatta Akp kurulurken 3 fraksiyon tarafindan kuruldu. Cemaat, Abdullah Gul'un Kureselci fraksiyonu, Tayyip Erdogan'in Ulusalci fraksiyonu. Bahceli feto ile mucadeleye, kendi partisi icinde 2006'da basladi. 2000 oncesi, Ankara Emniyet Muduru Cevdet Saral'in Fetullah Gulen raporu var. Mevzuyu dagitip, kucultuyor. Mevzuyu Tayyip Erdogan'in "kandirildik" lafina getirip, keriz ayagina yatiyor.

Bence bu uzun yazida soylemek istedigini kisa bir paragrafta soylemis. O da CB adayligi konusudur. "Cumhur Ittifakinin adayini Bahceli acikladi"diyor. "Tayyip Agam ya da Akp sozcusu adaylik aciklamadi"diyor. Yani kisaca demek istiyor ki, "Tayyip Agam aday olmazsa ben adayim" diyor.
    Bu basliği takip edenler biliyor ki, bizim tahminimiz Tayyip Agam aday olmayacak.
    Hulusi Akar once CB yardimcisi olacak, secimlerde ise Cumhur Ittifakinin CB adayi olacak.

Bulent Arinc, Hulusi Akar'in onunu kesmeye calisiyor. Hulusi Akar'in onunu kesmek isteyenlerin basina neler geldigi arastirma konusu olabilir. Ben gecen gun yaziverdiydim bir cumle.

Su uyur Hulusi akar...
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa...
    Izrail ve mısırla aralar düzeltilecekmiş. Aktiflere hangi fayladar gelir?

BAE hangi işlere para verecek?
    Ne kadar verecek?
    Gelecek para 2022 yılı bütçe açıklarımızı karşılayacak mı?

Yapasın angarada bir soruşturma. Alasın cevap..
    Bizi de aydınlatasın.
    Bence en kritik noktalar bu be yaaa...!
    Abi 20 milyar dolarla olacak iş degil bu. Secime gitmeyecekler gibi geliyor bana.
    Tulumba'dan su gelmiyor. Tulumbaya bir maşrapa su dokersin, tulumbanin koluyla pompalarsin, su gelmeye baslar. Iste 20 milyar dolar, tulumbaya dokulen o maşrapadaki su.
    Yogusam sadece aralik ve ocakta 13 milyar dolar odenecek borc var.
    Ben arastirem de siz de arastirin be ya.
    Herseyi bu garibana yuklemeyin.
    Bizim happy nereye kacti?
    Basligi acip, sivisti be ya.
    Hep boyle yapiyor bu.
    @erefefik

4. 1 cumhuriyet 5000 TL olmuş be ya...Halbuki ons dipte.
    @erefefik

5. Almanya Dışişleri Bakanı:

•Rusya, Ukrayna’ya yönelik her türlü saldırganlık durumunda ağır bedel ödemek zorunda kalır.
    Heç bir şey ulmaz felan feşmekan dirken, pandomino kopacak. Altun da feci kopacak.
    Ons dipte, 1 cumhuriyet 5000 kayme.
    @erefefik

6. Ali Burak Darıcılı
    @BurakDaricili
    ·
    38d
    Metin Gürcan olayı hakkında;dosyayı bilmiyorum.Manipülatif haberlere itibar edecek değilim.Ancak siyasi kimliği olan,istihbarat nosyonuna sahip eski bir ÖKK subayının diplomatlarla (-ki bunlar diplomat maskeli istihbaratçılardır.) bu tür ilişki içinde olması oldukça problemlidir.
    @erefefik

7. İris Cibre
    @iriscibre
    ·
    1 sa
    Aylardır USDTRY de teknik, temel analiz yapılamaz diye yayın yapıyorum.

Teknik analiz yapıp yanılanlara, zarar ettim diyerek, kızamazsınız

Teknik analize göre alım satım yapan sizlersiniz!

Hiç bir analiz CB'nin akşam TV ye çıkacağını öngöremez

Bu politika ile sky is the limit.
    @erefefik

8. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6-7 Aralık tarihlerinde Katar'a gidecek.
    @erefefik

Sayfa 163/2347 İlkİlk ... 631131531611621631641651732132636631163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •