Sayfa 164/882 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 7055 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu sürede Rusya Dinyeper nehrinde, güneyde herson şehrinden, kuzeyde çernobil şehrine kadar nehir boyunca silahlı hakimiyet kurup doğu Ukrayna ve batı Ukrayna olarak Ukraynayı ikiye bölerek biri diğerinden ayırıp, Natoya karşı güvenlik tamponunu oluşturmuş olacaktır,..

Rusyanın bu planının işlememesi halinde Ukrayna çok yerden gelen paralı savaşçılar ile Rus düzenli ordusuna karşı İkinci bir Suriye olacaktır.
    işte karşılıksız para basan ABD nin oynadığı senaryo daha ziyade bu ikincisidir.
    ABD Rusyanın planının işlememesi halinde ikinci bir Suriye olacak olan Ukrayna_Rus çatışmasını uzun vadeye yayıp amborgolarla birlikte Rusyaya karşı sonuç almak isteyecektir,..
    bu süreçte Ukraynaya karşı Rusyanın bu harekatını destekliyorum, öncelikle bunu açık yüreklilikle burada belirtmek isterim,..çünkü son 10/15 senedir doğuya doğru kasıtlı genişleyen Natonun, bu genişlemedeki son adımı hepimizin malumu Ukrayna idi,..

şüphesiz ki Nato ve Rusya arasında bir tampon nedir? olması gerekli bir zorunluluktur,...yoksa iki nükleer güç yan yana gelmiş olur,..

tamponlar iki şekilde kurulur:

1.savaş çıkmaması için
    2.savaştan sonra bir daha savaş çıkmaması için,

işte Nato son 10/15 yıldaki genişlemesi ile adım adım bu tampon üzerine gidiyor ve bu tamponu yok ediyordu, bunun içinde Ukraynada son 15/20 yılda birbiri ardına turuncu devrimeler sıraladı,..

işte şimdilerde Rusya Nato yayılmacılığı ve genişlemesine karşı _ki bu Nato aynı zamanda bir taraftan Türkiyeyi de kuşatmış durumda_Karadeniz de Yunanistan olan ve olmak yolunda ilerleyen, önceden seçilmiş ama sonradan başkan olan komedyen tarafından yönetilen Ukraynaya (Natonun genişlemedeki son adımı)_ bir zorunluluk gereği bu tamponun yeniden tesisine yönelik olarak bu harekatı icra ediyor,..

başarılı olmasını ve nükleer savaştan uzak kalan bir dünya için, dünyada barışın yeniden tesisi için, dünya halkları için masumların ve sivillerin burnu kanamadan bu harekatla bu tamponun yeniden kurulmasını temenni ediyorum,..

tampon, tampon, tampon
    Son düzenleme : indregandi; 26-02-2022 saat: 20:05.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Rus harekatının 3 hafta içinde tamamlanacağını ve sona ereceğini

ö n g ö r ü y o r u m ,

bu süreçte önerim 21 marta kadar ucuzlayanların alınması yönündedir

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    Rus harekatının 3 hafta içinde tamamlanacağını ve sona ereceğini

ö n g ö r ü y o r u m ,

bu süreçte önerim 21 marta kadar ucuzlayanların alınması yönündedir
    Stagflasyon +hiperenflasyon+ Fed + Tr cds denklemin neresinde???
    Bol kazançlar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Ukraynalılarıda severim Ruslarıda severim Türkiyede kim sevmezki, 90 lı yıllar bavul ticaretleri falan feşmekan, .. ancak zorunluluk gereği olan bu harekat yapılmak zorunda, nasıl ki biz 15 temmuz sonrası abedeye karşı Suriyeye girmek zorunda kaldık ve 3 dizi harekat gerçekleştiridik, Rusya için buda mecbur,..

Mecburcu geldi, öyle derler

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Stagflasyon +hiperenflasyon+ Fed + Tr cds denklemin neresinde???
    Bol kazançlar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Hisse senetleri var oldukça kendilerini yeni durumlarına mutlaka fiyatlayacaklardır (bkz 18 ekim zaman analizlerim) zaten bunu yaptılar, bulunduklerı yerden düşmek yerine, USD ile birlikte yükselip sonra düştüler, taşıyanlarının hiç biri geri zekalı değiller,..bunu yapmayada devam edeceklerdir,

bkz zaman analizleri mesajlar 1293, 1294, 1295, 1296, 1297

6. ben burada iki analiz yapıyorum

1.zaman analizi (işkembei kübra) bkz yazılanlara göre olan biten ve gerçekleşmeler
    2.yelpaze analizi, bkz bu konuda sürekli verdiğim grafikler

7. şimdi süper nato ABD diyorki ben geri çekildim ve nato ülkelerini korumak için onlarda asker bulunduyorum,..bunlar son 10/15 yılda birer ikişer natoya dahil olan, Polonya, Romanya Bulgaristan başta olma üzere Litvanya, Estonya, Letonya v.s gibi ülkeler,..

biz buna elbette inanmıyoruz süper Natonun savaş halinde, teyakkuz halinde olduğunu kabul ediyor ve savaştayken

1.borsasını
    2.parasının değerini

düşürmeyeceğini, şu an olduğu üzere olası düşüşlerin ise piyasayı sağlıklı hale getirecek realizeler olacağını düşünüyoruz

ve bende bunun tarihi 21 marta kadar,..

buraya bu hiise nete üye olduktan bu yana 60 haftayı analiz etmişim, 4 hafta da uzatma vermişim,

daha ne yapayım,

8. bundan sonraki haftaları yazacakmıyım evet elbette yazacağım, sizi haftasız bırakmayacam, dolunaydan ayın etkilerinden, tweetçilerden falan kurtaracam,

60 haftayı yazdığım gibi haftaların devamı gelecek,..bkz daha öncekiler için voborsa ve orada olan gerçekleşmeler

Sayfa 164/882 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •