bu süreçte Ukraynaya karşı Rusyanın bu harekatını destekliyorum, öncelikle bunu açık yüreklilikle burada belirtmek isterim,..çünkü son 10/15 senedir doğuya doğru kasıtlı genişleyen Natonun, bu genişlemedeki son adımı hepimizin malumu Ukrayna idi,..
şüphesiz ki Nato ve Rusya arasında bir tampon nedir? olması gerekli bir zorunluluktur,...yoksa iki nükleer güç yan yana gelmiş olur,..
tamponlar iki şekilde kurulur:
1.savaş çıkmaması için
2.savaştan sonra bir daha savaş çıkmaması için,
işte Nato son 10/15 yıldaki genişlemesi ile adım adım bu tampon üzerine gidiyor ve bu tamponu yok ediyordu, bunun içinde Ukraynada son 15/20 yılda birbiri ardına turuncu devrimeler sıraladı,..
işte şimdilerde Rusya Nato yayılmacılığı ve genişlemesine karşı _ki bu Nato aynı zamanda bir taraftan Türkiyeyi de kuşatmış durumda_Karadeniz de Yunanistan olan ve olmak yolunda ilerleyen, önceden seçilmiş ama sonradan başkan olan komedyen tarafından yönetilen Ukraynaya (Natonun genişlemedeki son adımı)_ bir zorunluluk gereği bu tamponun yeniden tesisine yönelik olarak bu harekatı icra ediyor,..
başarılı olmasını ve nükleer savaştan uzak kalan bir dünya için, dünyada barışın yeniden tesisi için, dünya halkları için masumların ve sivillerin burnu kanamadan bu harekatla bu tamponun yeniden kurulmasını temenni ediyorum,..
tampon, tampon, tampon
Yer İmleri