Sayfa 165/1000 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Bosphorus Yazıyı Oku
    Hayrani hocam size bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır Akbank'ın Para Piyasası Fonu'ndayım (ALE). Geçtiğimiz ayın ortasında bu fondan çıkıp Kira Sertifikaları Katılım Fonu'na geçtim (AIS). Ancak iki günde yüklü zarar yazınca bu fondan çıkıp yeniden ALE fonuna geçtim.

Ak Portöy'ün sitesinde baktığımda AIS fonu toparlamış gözüküyor. Yanlış hatırlamıyorsam sizde de bir ara bu fon vardı. Tekrar AIS fonuna geçmeyi düşünüyorum. Sizin bu fon hakkında fikrinizi almak istiyorum.
    hisse fon düşünmüyor, ya da düşünseniz de paranızın bir kısmını sabit getiride değerlendiriyorsanız bu fonu alabilirsiniz. keşke o an satıp para piyasası fonuna geçmeseydiniz. bu fonlarda öngörülebilirlik sıkıntısı var. uzun vadede kesinlikle güzel. gpg'den de güzel gidiyor. ama bazan bir hafta on gün saçma sapan eksiler yazıyor. sonra da ummadık zamanda hızlı yükselişler oluyor. işin özeti kısa vadede karışık, ama en az bir ay ve üzeri tutacaksanız şu aralar iyi gidiyor diyebilirim.

2. Borsanın %2,5 artı yazdığı bir günde eksi getiren tek hisse fonu ACC olmuş
    Galiba tarihinin en kötü dönemini yaşıyor bu fon
    İlk sıralardan en dibe düştü
    Aşırı girişin doğru yönetilememesinin en güzel örneği

Şimdi aynı akıbeti beklediğim bir iki fon daha var
    Bakalım ne olacak

3. YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Borsanın %2,5 artı yazdığı bir günde eksi getiren tek hisse fonu ACC olmuş
    Galiba tarihinin en kötü dönemini yaşıyor bu fon
    İlk sıralardan en dibe düştü
    Aşırı girişin doğru yönetilememesinin en güzel örneği

Şimdi aynı akıbeti beklediğim bir iki fon daha var
    Bakalım ne olacak
    Birisi TCD dir kesin [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    HST nin tahvillerine göz attığım kadarıyla bugün ya yatay ya da oranlarında hafif yükseliş var ama asıl pazartesi valörlülerde belirgin olarak oranlarda yükseliş var.Önümüzdeki hafta yapılacak ihaleler öncesi pozisyon ayarlamaları yapılıyor anlaşılan.Haftasonu getiriniz keyif vermeyebilir fakat pazartesi günü daha tatsız olacak görünüyor.İhalelerden sonra prim yaptırabilirler ancak.
    HTT nin içinde uzun vadeliler var ve bugün satış yiyor pazartesi de satış yiyecek muhtemelen ihaleler öncesi.Haftasonu HTT canını sıkacak kesin.

Hazine'nin Kasım, Aralık ve Ocak Aylarında Gerçekleştirmeyi Planladığı İhaleler

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/rap...leler/1439268/
    ben de ziraatteyim. hafta sonu için hangi fona geçsem? kısa vadeli kira mı, borçlanma araçları mı ppf mi?

Onemli tarihlere 3-4 araliki da ilave ettik
    Bu tarihlere dikkat

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ben de ziraatteyim. hafta sonu için hangi fona geçsem? kısa vadeli kira mı, borçlanma araçları mı ppf mi?
    sanırım ppf olacak ,matriks olmadığı için kira sertifikalarının fiyat değişimlerini göremiyorum ve fonun verimi iyice düşmüş.Kvba fonun getirisi ppf civarı veya altı olacak gibi duruyor.

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    HST nin tahvillerine göz attığım kadarıyla bugün ya yatay ya da oranlarında hafif yükseliş var ama asıl pazartesi valörlülerde belirgin olarak oranlarda yükseliş var.Önümüzdeki hafta yapılacak ihaleler öncesi pozisyon ayarlamaları yapılıyor anlaşılan.Haftasonu getiriniz keyif vermeyebilir fakat pazartesi günü daha tatsız olacak görünüyor.İhalelerden sonra prim yaptırabilirler ancak.
    HTT nin içinde uzun vadeliler var ve bugün satış yiyor pazartesi de satış yiyecek muhtemelen ihaleler öncesi.Haftasonu HTT canını sıkacak kesin.

Hazine'nin Kasım, Aralık ve Ocak Aylarında Gerçekleştirmeyi Planladığı İhaleler

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/rap...leler/1439268/
    Memorex kurumlar 1) Fon dağılım raporlarını genelde ne zaman yayınlıyorlar ) Tahvil faiz oranları gün içinde saat kaça kadar değişiyor. Yani sabah saat kaçta açılıyor, Öğleden sonra kaçta kapanıyor. Bu arada 5 yıllık tahvil de eksiye düşmüş

8.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    İkiside muhtemelen eksi yazacak
    HSBC nin biri orta diğeri uzun vadeli fonları. Tahvil faizleri de düşüyor. Eksi yazma sebebi nedir?

Sayfa 165/1000 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •