Sayfa 166/1000 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 488,8 milyon dolar (önceki 501,1mln)

*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -12,3 milyon dolar (önceki -0,6mln)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

MHP lideri Bahçeli: Zillet ittifakı PKK ile yan yana yürüyor. CHP Bartın Milletvekili PKK'lılara kardeşim diyor, onlardan oy istiyor. Kılıçdaroğlu ise bunu örtmek için kıvranıyor, kırk dereden su getiriyor. Aziz Atatürk'ün kurduğu partinin acıklı durumuna bakar mısınız? / Canlı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Dicle Elektrik'ten yapılan açıklamada, bazı kesimlerin sosyal medya üzerinden yaymaya çalıştığı 'mazot ve gübre desteklemelerin iade edilmesi' konusunun tamamen spekülatif olduğu ve böyle bir durumun söz konusu olmadığı duyuruldu.
    Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
    ''Bazı kesimlerin sosyal medya aracılığı ile 'Çiftçiler için mazot, gübre desteklemelerinin geri iade edilmesi' konusunda bazı iddiaları gündeme taşıdığı görülmüştür. Konuyla ilgili bir çalışma olmadığı ve çiftçilerinizden yapılan mahsubun geçmiş yıllarda kullandıkları elektrik borçlarına karşılık olduğu hususunu bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunuyoruz ''
    bir halt olacağı yok.

MHP lideri Bahçeli: AK Parti ile Aksaray'da ittifak yapmasak da birbirimize hürmeti kesinlikle gözardı etmeyeceğiz. Çünkü Cumhur İttifakı Türkiye'dir, tarihin doğru yerindeki duruştur.

Türkiye'nin bu yıl dış borç ödemeleri 1 milyar 791,56 milyon dolar oldu.
    Merkez Bankası'nın yayınladığı verilere göre, 13 Mart haftasında
    1 milyar 570,61 milyon dolar olan toplam dış borç ödemelerinin 1 milyar
    569,54 milyon doları Hazine, 0,62 milyon doları diğer, 0,45 milyon doları TCMB'ye yapılan ödemelerden oluşurken, IMF'ye ödeme yapılmadı.
    2018 yılında toplam 13 milyar 722 milyon dolar dış borç ödemesi gerçekleştirildi.
    bir halt olacağı yok.

Tahvil faizi sakin ol şampiyon..

YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATI 8 MART İTİBARİYLE 171,8 MLR $'LA YENİ REKOR KIRDI

dolarcıların eline vermesinler
    bir halt olacağı yok.

Bahçeli: Bize 'saray bekçisi' diyen ahmaklar, biz bu vatanın bekçisiyiz

Sayfa 166/1000 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •